5x luxe alpine resorts

Op zoek naar een unieke ervaring tijdens je volgende ski trip? Wat dacht je van een overnachting in een luxueus ski resort in de Alpen? Wij gingen voor je op zoek en kwamen met 5 verschillende luxe alpine resorts waar je naast de nodige sneeuwpret ook terecht kan voor ontspanning in de spa, heerlijk eten, een panoramisch uitzicht en spectaculaire architectuur. Bon voyage!

Das Central – Sölden, Oostenrijk

Das Central in het Oostenrijkse Sölden zal je wellicht wel herkennen uit de film Spektre. En zoals we van Bond gewend zijn, heeft hij een neus voor spectaculaire plekjes op deze aardbol. Het uitzicht, de kamers, de luxe, het zwembad… alles bij Das Central is spektre-aculair!
www.central-soelden.com

Hotel Hubertus – Sorafurcia-Valdaora, Italië

Midden in de Italiaanse Dolomieten vind je Hotel Hubertus. Alhoewel de naam een beetje ouderwets doet klinken, is dit hotel alles behalve oubollig. De architecten van NOA creëerden op een bergtop een bijna futuristisch hotelgebouw met een skypool zwembad op 25 meter hoogte. Hier kan je genieten van een panoramisch uitzicht, en ontspan je na een dag skiën in het luxueuze wellness center.
www.hotel-hubertus.com

Hotel Chetzeron – Crans-Montana, Zwitserland

Bij Hotel Chetzeron beleef je op 2112 meter hoogte een ongekende luxe. Je hoeft de berg niet eens af, want in dit designhotel vind je alles om je luxe skivakantie compleet te maken. Restaurants, bars, wellness, zwembaden en talloze sportieve activiteiten. En het uitzicht? Ongekend mooi!
www.chetzeron.ch

Miramonti – Avelengo, Italië

Miramonti betekent zoiets als ‘zicht op de bergen’, en dat heb je bij dit bijzondere boetiekhotel in de Italiaanse Dolomieten. Zeg maar een panoramisch zicht, want het hotel ligt op 1230 meter hoogte. Je vindt er 36 luxe designkamers, een spa & wellness center en 3 verschillende restaurants. Zelf zeggen ze over het hotel “This is the stuff that Bond films are made of – the setting is magical, it’s like sitting on top of the mountains from the comfort of your designer chair…”
www.whitelinehotels.com

Whitepod Eco Luxury Hotel – Monthey, Zwitserland

Ga je voor een combinatie van luxe en eco? Kies dan voor een overnachting in een iglo van het Whitepod Eco Luxury Hotel. Hier ontdek je dat duurzaamheid en luxe hand in hand kunnen gaan. Je vindt er ook een 007 Pod waar je je Bond girl mee naartoe kan nemen… Genieten van het panoramisch uitzicht vanuit je kingsize bed maakt het spectaculair!
www.whitepod.com

 

You May Also Like

Waar vakantiegangers op kunnen letten bij het boeken van een huurauto

In 2022 liggen de kosten voor huurauto’s tot wel 100% hoger dan voor de ...

Twee opportunisten kunnen cashen als Union kampioen wordt

Inzet 50 euro… Alsof ze geld teveel hadden. Wie in juli vorig jaar zou ...

Peloton de Paris opent zijn gloednieuwe flagshipstore op de Bruul in Mechelen

Dé ultieme hangout spot & speciaalzaak voor de sportieve fietser! De concept store van ...