Op huizenjacht met knapperd Leylah Alliet (Interview)

Wie ons al langer volgt, is ongetwijfeld de knappe Leylah Alliet, ooit Eerste Eredame Miss België, al wel eens tegengekomen op MenStyle.be. Zo was deze ravissante brunette onze knappe co-host tijdens een reportage van Tendens TV op het Autosalon van Brussel, drie jaar geleden. Maar hoe gaat het nu met Leylah? Waarmee is de West-Vlaamse nu bezig? Wordt ze nog steeds wild van een luide V8 of is ze ondertussen overgeschakeld op een snelle geëlektrificeerde supercar? Wel, we vragen het haar gewoon effe zelf…

Hoi Leylah! Voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor in vijf trefwoorden?
Ambitieus, positief, detailgericht, gepassioneerd, attent.

Je vergeet ravissant, sympathiek,… maar back to business, waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
Op professioneel vlak werk ik aan het verzilveren van mijn BIV nummer om ‘Erkend
Vastgoedmakelaar’ te zijn in regio Antwerpen bij het familiebedrijf Walther Van Hoof!

Ah, die kennen we! Een gerenommeerde naam in de betere zuidrand rond Antwerpen. Hoe kom je daar terecht?
Mijn passie voor interieur gaat hand in hand met mijn grote interesse in vastgoed. Ik studeerde
zo’n kleine tien jaar geleden ook al vastgoed aan de hogeschool. De complementaire combinatie van interieur en exterieur zorgt ervoor dat ik kandidaat-kopers en verkopers optimaal kan begeleiden bij de aankoop of verkoop van hun woonst!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

En dat doe je nu in het Antwerpse. Hoe is het eigenlijk als knappe West-Vlaamse in Antwerpen?
Ik woon sinds enkele maanden in Antwerpen. Vrienden wijzen me er wel eens op dat ik toch wel een grote stap heb gezet, verhuisd van Roeselare richting Antwerpen. Ikzelf vind dit persoonlijk leerrijk en avontuurlijk en heb er helemaal geen moeite mee. Integendeel, Antwerpen heeft heel wat te bieden! Wel wil ik graag wat meer mensen leren kennen in de buurt. Begrijp me niet verkeerd, ik heb al enkele leuke vriendinnen uit Antwerpen maar als vastgoedmakelaar is het belangrijk dat je een groot sociaal netwerk hebt. Mijn netwerk bevindt zich voornamelijk in West-Vlaanderen. De uitdaging is nu om dit ook op te bouwen in Antwerpen! Bij deze zijn alle invites welkom, ik ben uiterst geïnteresseerd in netwerkevents regio Antwerpen.

Wij kennen wel wat events in en rond Antwerpen. Jouw telefoon staat vanaf nu niet meer stil! Let op onze woorden. Over vastgoed gesproken, wat is voor u een droomhuis?
Een woonst met net dat tikkeltje meer. Ik hou van een gezellig huis dat ook esthetisch graaf oogt. Ik let op details, zowel interieur als exterieur moeten uiterst verzorgd zijn. Mijn droomwoning is een klassieke, lichtrijke villa omringd door natuur met talrijke faciliteiten … zwembad en bijhorende poolhouse zijn een plus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

Onze zwemshort ligt al klaar! Steek jij de bbq al aan dan? Maar voor we ‘Komen Eten’ bij jou als ‘Huizenjager’… waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Er zijn veel makelaars, ik wil me onderscheiden met mijn vastgoedkennis. Sowieso ben ik een vlot en happy persoon, als je die enthousiasme kan combineren met een uitgebreide kennis, heb je een winnende combo! Als vrouw met feminine looks word je sowieso extra getest, ik wil mijn toekomstige klanten uiterst goed kunnen begeleiden in de aankoop of verkoop van hun woonst. Concreet wil ik me graag onderscheiden in de tak luxevastgoed. Daar ik ook hoge eisen heb voor mezelf, kan ik ook zeker om met de veeleisende klanten in het luxevastgoed. Het aansturen van een team van makelaars met een positief aanvullend profiel, is mijn goal.

Mooie doelen! We kenden je ook al langer als model, als influencer… hoe staat het daarmee de laatste tijd?
Ik loop af en toe een modeshow voor verschillende merken en winkels. Zo liep ik zaterdag mee
voor Cilem Tunc in de Carré te Willebroek. Fotoshoots staan ook nog ingepland, maar net zoals
altijd prefereer ik andere professionelere uitdagingen. Werken als model en influencer aanzie ik
nog steeds als een leuke hobby en kan daar echt ook van genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

Geniet je ook nog steeds van snelle wagens? Of is jouw ‘petrolhead’ wat ingeruild voor het vastgoed?
I’ll still love cars… big time! Ik heb met verschillende garages kunnen samenwerken en zo altijd het geluk en plezier gehad van talrijke supercars uit te testen. Zelf rij ik nu al 2 jaar met een Porsche Cayman. Ik was eerst niet echt te vinden voor elektrische wagens, maar fiscaal gezien zijn ze op en top. Binnenkort kan je me dus terugvinden in een black Taycan Sport Turismo.

Verre van verkeerd! We moeten ook in het vastgoed gaan precies! Naast de liefde voor auto’s… hoe staan de sterren naar mannen? Is daar nog tijd en ruimte over?
Ik ben al zo’n anderhalf jaar samen met mijn vriend. Relatie is een werkwoord maar ik ben het gelukkigste als ik in een relatie ben. Ik geniet van ’s avonds gezellig samen te zijn, vers te koken voor mijn vriend en te praten over toekomst/dromen/vastgoed. We hebben op professioneel vlak veel gemeenschappelijk, zo is hij ook actief in het interieur en vastgoed. Zalig om dus ideeën en toekomstplannen uit te wisselen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

Mooi zo! Hoe heeft die gelukzak je kunnen verleiden?
Ik vind personen in het algemeen aantrekkelijk als ze zelfvertrouwen uitstralen, ambitieus zijn en positief zijn ingesteld. Bij deze is dat ook hetgeen waarvoor ik voor val. Uiteraard dient een man respect te hebben voor een vrouw, ik hou nog van het klassieke systeem maar lichtjes aangepast in mijn voordeel, bijvoorbeeld de vrouw die zorgt voor de man maar de de man zeker ook meehelpen in het huishouden. Een no-go of echte afknapper is een doemdenker!

En terecht! Voor we overgaan tot onze beruchte vluggertjes… wat wil je zeker nog kwijt?

Aarzel zeker niet indien je een gratis schatting wenst van jouw woonst! Ik help je graag verder.
Mail: [email protected]
GSM: +32 472 08 10 32
BIV nr: 516641

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

Zichzelf op de kaart zetten… kan ze! Voor we afsluiten… klaar voor onze vluggertjes?Shoot!

Mijn favoriete stad is… Parijs… of moet ik zeggen Antwerpen?
Mooi dom of lelijk slim? Mooi slim?
Geld is voor mij… belangrijk
My ultimate crush is… iemand met een zeldzame combinatie van volgende twee karaktereigenschappen… ambitieus én down-to-earth
Het eerste wat ik doe als ik opsta is… mijn klein hondje (Lili – pomeriaan) knuffelen én muziek opzetten
Ochtend- of avondseks? ’s Avonds
Mijn favoriete auto is… Porsche 911, Mercedes G63 op nummer twee én als leuke extra een
Lambo Urus… leuke afwisseling!
Villa of loft? Villa
Wat niemand over mij weet is…ik graag luidkeels songs zing/rap in mijn auto, dat pept me
helemaal op

En dat mag in een Taycan Sport Turismo zijn! Merci voor de fijne babbel en heel veel succes met alles wat je verder nog onderneemt! Wij blijven het ongetwijfeld volgen en met ons ook een heleboel anderen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leylah Alliet (@leylahalliet)

You May Also Like

Hoe zie jij eruit als Barbie of Ken?

Ben jij de volgende Mattel-doll? We kunnen er niet omheen, Barbie is overal. Of ...

Kurt Cobains gitaar kan nu van u zijn

De linkshandige Fender Mustang gaat onder de hamer… Pure nostalgie. Dat is het gevoel ...

Mister C. lust wel Belgisch blond, met name Cindy Bastien

Ze nam deel aan realityshows, stond een paar keer in de betere mannenbladen en ...