Met David Beckham op je snoet ben jij deze zomer het mannetje

Eyewear by David Beckham introduceert de Spring/Summer 2024 collectie

Samengesteld en bedacht door David Beckham, die wereldwijd bekend staat om zijn stijl, kenmerkt zijn SS24-collectie tijdloze ontwerpen met een vleugje moeiteloze Britse stijl en scherpe details.
De nieuwe collectie zonnebrillen en monturen, gemaakt met prachtig vakmanschap, hoogwaardige materialen, subtiele mannelijke ontwerpen en onderscheidende details, is nu verrijkt met
de iconische merkstijlen, geherinterpreteerd in een plat en slank ontwerp dat een lichtgewicht gevoel geeft.

De maximale kwaliteit van het zicht is verzekerd dankzij de superieure lenzen, waaronder de nieuwe fotochromische lenzen, die hun tint aanpassen aan de lichtomstandigheden, zodat je ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt gebruiken, waar ter wereld je ook bent en bij welke gelegenheid dan ook, evenals het gebruik van mineraalglas lenzen en de gepolariseerde lenzen, die de kwaliteit van het zicht verbeteren.

De collectie

Het elegante kleurenpalet, geïnspireerd op de unieke mediterrane zonsondergangen, bevat subtiele tinten roze, violet, oranje en natuurlijke tinten hoorn en havana. De Eyewear by David Beckham-collectie is voorzien van de kenmerkende Talisman, het iconische detail dat geïnspireerd is op de vleugels van een vogel en kracht, bescherming en vrijheid symboliseert, zichtbaar vanaf de voorkant en de zijkant van de bril als een onderscheidend kenmerk van Eyewear by David Beckham evenals het DB-monogram dat op de voorste lens is gelaserd.

DB 7000/S Flat 

De iconische gedurfde en stijlvolle DB 7000/S zonnebril wordt nu aangeboden in een nieuwe platte en slanke versie voor een lichtgewicht gevoel. Deze vierkante zonnebril van acetaat is een bestseller in de Eyewear by David Beckham-collectie. Deze stijl, die ook geschikt is voor gegradueerde glazen, is verrijkt met het Talisman signatuurdetail in metaal – geïnspireerd op het vleugelsymbool, dat staat voor vrijheid, vooruitgaan, reizen, bescherming – discreet zichtbaar tussen de voorkant en de slapen.

DB 7041/S Flat 

Deze stijlvolle ronde zonnebril van acetaat met sleutelvormige neusbrug wordt nu aangeboden in een nieuwe platte en slanke versie voor een lichtgewicht gevoel. Deze stijl, die ook geschikt is voor gegradueerde glazen, is verrijkt met het Talisman signatuurdetail in metaal – geïnspireerd op het vleugelsymbool, dat staat voor vrijheid, vooruitgaan, reizen, bescherming – discreet zichtbaar tussen de voorkant en de slapen.

DB 7117/S

Het iconische motorfietsconcept wordt nu geïnterpreteerd in een moderne, sportief geïnspireerde wraparound zonnebril van acetaat, met slanke en lichtgewicht veren die perfect passen onder motorhelmen. Het Talisman signatuurdetail in metaal – geïnspireerd op het symbool van vleugels, wat staat voor vrijheid, vooruitgaan, reizen, bescherming – is een subtiel esthetisch en functioneel detail op het scharnier.

De Eyewear by David Beckham-collectie voor lente/zomer 2024 is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar in geselecteerde brillenwinkels. Een winkel zoeken? Online natuurlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

 

 

You May Also Like

Tag Heuer x Mario Kart is luxehorloge voor echte speelvogels

Een leuke collab TAG Heuer en Nintendo komen opnieuw met twee horloges. In tegenstelling ...

MenStyle Tip: Word fitter dankzij TRX

Maak je body summer proof De zomer er met rassenschreden aan. Tijd dus om de ...

Mannen opgelet! MasterChef worden is een eitje met dank aan de Philips Airfryer

Lads, het is gedaan met alleen een eitje te bakken Celebrity MasterChef is terug ...