Roger Dubuis lanceert een Excalibur Dragon Monotourbillon

Ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar presenteert het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis een exclusief flying tourbillon model. Met het Jaar van de Draak als grote inspiratie verenigt de Excalibur Dragon Monotourbillon power design en innovatie. Het expressieve horloge weerspiegelt moderne Hyper Horologe.

Roger Dubuis heeft de 42 mm kast vervaardigd uit 18 karaat roségoud met een saffierglazen kastbodem. De mythische, krachtige en abstracte draak is uitgevoerd in 27 individuele elementen van messing, aan de zijkanten verfraaid met zwarte lak en een roségouden bovenlaag. De 25 verschillende niveaus versterken een inventief, dynamisch 3D effect met volume en vitaliteit. De band is van zwart kalfsleer.

De Excalibur Dragon Monotourbillon is voorzien van een geavanceerd en geskeletteerd RD512SQ uurwerk met een gangreserve van 72 uur. De complexe flying tourbillon garandeert uiterste precisie. De onderste tourbillon kooi is van anti-magnetisch, lichtgewicht titanium en de bovenste kooi van gepolijst kobaltchroom.

Het Limited Edition horloge draagt het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk. De prijs? Op aanvraag… lees als veel, heel veel. Meer info via www.rogerdubuis.com.

You May Also Like

MenStyle Road Test: VW ID. Buzz Pro

Als er één test was waar we de afgelopen weken met heel veel spanning ...

MenStyle Road Test: Met de Alfa Romeo 4C naar de Alfa Romeo GTAm

“Jens, zin om nummer 000/500 van de Alfa Romeo GTAm te komen aanschouwen?“ De ...

Voor de snelle beslissers: The Day Before Tomorrow bijna uitverkocht

Wie scoort nog net die laatste 1.000 tickets voor deze jubileum-editie? Het bekende open-air ...