Bang & Olufsen kondigt Beosound 2 en Beoplay Ex aan in exotisch en gelimiteerd kleurtje

Nieuwe Limited Drop van Bang & Olufsen Atelier

Bang & Olufsen Atelier staat synoniem voor het toppunt van audiokunst en vandaag is het team verheugd om de limited edition Beosound 2 en Beoplay EX in de kleur Northern Sky Turquoise te introduceren.

Rustgevend en betoverend, de blauwe tinten van de Northern Sky Turquoise doen denken aan een winterse nachtelijke hemel. De geleidelijke kleur op Beosound 2 beweegt van een ijzig koele blauwe tint naar een dieper hemelsblauw, evocatief van het noorderlicht, en met zijn karakteristieke hoogwaardige geluid en een bijbehorend frisse kleur, Beoplay EX heeft ruis onderdrukkende mogelijkheden voor een superieure luisterervaring.

Vanwege de donkere tint en hoge saturatie van de Northern Sky Turquoise op Beosound 2 zijn ze met de hand geanodiseerd, aldus directeur van Bang & Olufsen Atelier Christian Bauers.

“Eén voor één wordt elke Beosound 2 zorgvuldig geanodiseerd volgens een delicate methode, waarbij het aluminium stuk langzaam ondersteboven in het turquoise kleurbad wordt gedompeld. De snelheid waarmee de operator het stuk dompelt, neemt geleidelijk toe op het ritme van een metronoom naarmate het dieper in het kleurbad wordt ondergedompeld, met behoud van een hoge saturatie aan de bovenkant en een subtiele afwerking aan de onderkant”.

De productie zal beperkt zijn tot 100 Beoplay EX-oortelefoons en 48 Beosound 2 thuisluidsprekers.
De prijs? De BeoSound 2 kost 5.299 euro en de Beoplay EX 699 euro.


You May Also Like

Aan de drank met de 6 nieuwe spirits van BelRoy

Tegen drank zeggen we natuurlijk geen nee bij Whatmatters, maar jammer genoeg moesten we ...

Zo bouw je je eigen en betaalbare Jeep Wrangler

In Lego… Jeep en LEGO hebben het nieuwste LEGO® Technic™ model onthuld, de unieke ...