Met Bobbies aan je voetjes ben jij deze lente en zomer het mannetje

Scherpe sneakers, suède loafers en onze favorieten voor het tussenseizoen

Het wordt lente en dan mogen we ons stillaan opmaken voor beter weer en beginnen ook hier en daar de eerste zomerbars al op te poppen. En wat doen we liever dan op een mooie lente- of hete zomerdag met onze voetjes al dan niet in het zand te gaan genieten van het betere drank- en snijwerk. En dat mag gerust in stijl.

 

Ideaal aan de voet? Een frisse strakker sneaker of een mooie loafer. Die van het Parijse Bobbies bijvoorbeeld. Met een knappe campagne, gefotografeerd in de brutalistische jaren 60 setting van een schuine villa, inspireert de nieuwe collectie tot kalmte en bespiegelend… een tijd van à l’aise dus.  De vloeiende ruimtes, sculpturale afmetingen en een spel met volume weerspiegelen nieuwe modellen met een minimale esthetiek. Strakke lijnen, sober of gedurfd, worden ontwikkeld in de kleuren van Lente 2024.

En die kleuren? Warm geel benadrukt neutrale suèdes of intensere kleuren. Een gedurfde sportswear elegantie verandert in een sportief, klassiek, tijdloos en om het dus met één woord te zeggen ‘preppy’  silhouet. Het unieke van twee verschillende identiteiten die elkaar aanvullen. Grafische sneakers, preppy loafers, fel leer, espadrilles en sandalen voor een zachte overgang naar de lente. Tussen moderniteit en nostalgie, een perfecte, tijdloze, zorgeloze elegantie.

Meer info over deze collectie? Kijk naar de website van Bobbies.

You May Also Like

Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you  Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: ...

MenStyle Real Estate: Toer doorheen duurste appartement ter wereld (video)

In New York op 432 meter hoogte Iemand nog wat centjes over? Zo is ...