Netflix dropt openhartige documentaire over David Beckham

De bekendste nummer 7 van Manchester United ooit…

Hoewel de bekendste? Met voorgangers als Eric Cantona en George Best kunnen we dat misschien niet zeggen maar laat duidelijk zijn dat David Beckham wel degelijk in het rebelse clubje van de nummers 7 van Man United zijn plaats heeft.

En nu heeft de meest succesvolle, stijlvolle en ondernemende voetballer, tenminste als je deze combinatie maakt, zijn eigen documentaire op Netflix. In deze vierdelige docu komt het leven van David Beckham (48) aan bod, van zijn jeugd in de arbeiderswijk in Londen tot zijn laatste huzarenstukje, de overname van Inter Miami en het overhalen van misschien wel de beste voetballer aller tijden, Lionel Messi, te komen spelen voor zijn club.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Bend it like Beckham

Aan bod? Zijn heerlijke vrije trappen, mooie doelpunten, assists ten tijden Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy en PSG maar tegelijk ook zijn privé-leven. Een leven, naast de zijde van Spice Girl Victoria Beckham, dat niet altijd even rooskleurig verliep.

Fans zullen er zeker van smullen en we weten nu al dat deze Netflix-docu zowat de meest gestreamde van het najaar gaat zijn. Want zeg nu zelf, wie wil er niet eens een kijkje nemen in het leven van deze superster?

Cover: Instagram David Beckham

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Beverly Hills Mansion van Drake ($65.000.000)

Met de glimlach afgerekend? Aubrey ‘Drake’ Graham heeft het op zijn 35 lekker voor ...

Antwerpenaar excuseert zich voor vrije meningsuiting (video)

Niet geschikt voor gevoelige kijkers… Wie Cain Ransbottyn een beetje volgt, weet dat hij diep vanbinnen ...