Netflix-Tip: Pamela, a love story

En neen, je zal hier geen expliciete beelden zien van haar andere op het net geplaatste ‘love story’

Moeten we je Pamela Anderson nog voorstellen? Deze welgevormde blondine moet zowat de eerste dame zijn die de Stille Oceaan opwarmde door in haar rood Baywatch-pakje mannen te redden en, uiteraard, mond-op-mondbeademing te geven. De immens populaire wulpse stoot kende geen makkelijke levensloop, dito carrière. Het stond bol van liefdesperikelen, ‘gestolen’ en ‘gelekte’ zelfgedraaide natuurfilms,… .

Maar wie is deze Canadese echt? Hoe ervaarde ze het uitkomen van haar seksuele escapades met de beruchte rocker Tommy Lee, Kid Rock en zoveel anderen? Klopt de realiteit met de docuserie Pam & Tommy, die notabene werd uitgezonden op ‘kinder’-streamingdienst Disney+?

Wél, naar eigen zeggen doet dit geen eer aan hoe ze in werkelijkheid is. Ze noemt de makers ervan ‘assholes’ en wil nu, in de Netflix-documentaire ‘Pamela, a love story‘ wil ze een andere kant, de echte kant van haar laten zien. Een docu aan de hand van persoonlijke video’s en stukken.

Hier is alvast de trailer van een, euh, intiem, onthullend portret van hét sekssymbool uit de jaren ’90.

You May Also Like

Scoort Kylian Mbappé dit Belgisch topmodel?

Zo’n kansen laat hij zelden liggen De Franse topvoetballer van PSG werd gisteren nog ...

Genkse ‘Undercover’ Timur heeft een boodschap voor Bruggeling Noa Lang

Die Guga toch… Fans van de VRT- en Netflix-reeks Undercover kennen ongetwijfeld Timur, de ...

Dit stalen ros is het hebbedingetje voor echte Cowboys

Jihaa… Fietsenmerk Cowboy lanceert zijn vierde generatie elektrische fiets, de Cowboy 4 en Cowboy 4 ...