Netflix-Tip: Pamela, a love story

En neen, je zal hier geen expliciete beelden zien van haar andere op het net geplaatste ‘love story’

Moeten we je Pamela Anderson nog voorstellen? Deze welgevormde blondine moet zowat de eerste dame zijn die de Stille Oceaan opwarmde door in haar rood Baywatch-pakje mannen te redden en, uiteraard, mond-op-mondbeademing te geven. De immens populaire wulpse stoot kende geen makkelijke levensloop, dito carrière. Het stond bol van liefdesperikelen, ‘gestolen’ en ‘gelekte’ zelfgedraaide natuurfilms,… .

Maar wie is deze Canadese echt? Hoe ervaarde ze het uitkomen van haar seksuele escapades met de beruchte rocker Tommy Lee, Kid Rock en zoveel anderen? Klopt de realiteit met de docuserie Pam & Tommy, die notabene werd uitgezonden op ‘kinder’-streamingdienst Disney+?

Wél, naar eigen zeggen doet dit geen eer aan hoe ze in werkelijkheid is. Ze noemt de makers ervan ‘assholes’ en wil nu, in de Netflix-documentaire ‘Pamela, a love story‘ wil ze een andere kant, de echte kant van haar laten zien. Een docu aan de hand van persoonlijke video’s en stukken.

Hier is alvast de trailer van een, euh, intiem, onthullend portret van hét sekssymbool uit de jaren ’90.

You May Also Like

Dit waren de hoogtepunten van de Super Bowl LVI

Opnieuw een memorabel avondje De LA Rams hebben in eigen huis, het SoFi-stadion in Los ...

Cadeautip voor mannen: Naaktkalender 2021 van Marisa Papen

En je sponsort gelijk het goede doel! Ben je nog op zoek naar een ...

Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ...