Netflix-Tip: Pamela, a love story

En neen, je zal hier geen expliciete beelden zien van haar andere op het net geplaatste ‘love story’

Moeten we je Pamela Anderson nog voorstellen? Deze welgevormde blondine moet zowat de eerste dame zijn die de Stille Oceaan opwarmde door in haar rood Baywatch-pakje mannen te redden en, uiteraard, mond-op-mondbeademing te geven. De immens populaire wulpse stoot kende geen makkelijke levensloop, dito carrière. Het stond bol van liefdesperikelen, ‘gestolen’ en ‘gelekte’ zelfgedraaide natuurfilms,… .

Maar wie is deze Canadese echt? Hoe ervaarde ze het uitkomen van haar seksuele escapades met de beruchte rocker Tommy Lee, Kid Rock en zoveel anderen? Klopt de realiteit met de docuserie Pam & Tommy, die notabene werd uitgezonden op ‘kinder’-streamingdienst Disney+?

Wél, naar eigen zeggen doet dit geen eer aan hoe ze in werkelijkheid is. Ze noemt de makers ervan ‘assholes’ en wil nu, in de Netflix-documentaire ‘Pamela, a love story‘ wil ze een andere kant, de echte kant van haar laten zien. Een docu aan de hand van persoonlijke video’s en stukken.

Hier is alvast de trailer van een, euh, intiem, onthullend portret van hét sekssymbool uit de jaren ’90.

You May Also Like

Natalya ‘Nata Lee’ Krasavina is het mooiste wat Rusland te bieden heeft

Wat een Russische raket Als er één Russisch bommetje is dat een wereldoorlog mag ...

Knapperd Leylah Alliet geniet van het leven

Hoe zou het zijn met… Leylah Alliet? Wél, de jongedame waarmee wij in een ...

Ravissante racepilote Angélique Detavernier staat haar mannetje

Of haar rechtervoet… Hoewel, gas geven kan iedereen. Steengoede racepiloten onderscheiden zich in het remmen ...