MenStyle Weekend Tip: Angostura Tamboo Spiced Rum nippen op de Antilliaanse Feesten

Tijd om te gaan gluren en schuren  

Ok, echte dansers zijn we niet en als we ons er al eens aan wagen is het houteriger dan wat een plankenverwerkend bedrijf kan produceren. Om maar te zeggen, we kunnen best wat gedronken hebben alvorens ons lijf ons doet geloven dat we de beste dansers van de dansvloer zijn. En laat dat nu net dit weekend zo maar eens gebeuren. Zo staan de Antilliaanse Feesten op onze agenda, een uitgelaten Caraïbische sfeer, zwoele muziek, mooie vrouwen wiens heupbewegingen je tureluur maken en jawel, rum van de bovenste plank.

En op die bovenste plank staat de nieuwe Angostura Tamboo Spiced Rum. De perfecte match, want zowel het festival als de nieuwe rum staan helemaal in het teken van dansen, carnaval, Caraïbische sfeer en energie.

Terug naar de roots

De naam van de nieuwe rum kent zijn oorsprong in Trinidad, waar de tamboo hét druminstrument bij uitstek is tijdens carnaval. En wie carnaval zegt, zegt natuurlijk Antilliaanse Feesten, een festival waar percussie, drums, beats en dansen centraal staan. Carnaval is trouwens ontstaan in Trinidad en Tobago. Het staat daar nog altijd bekend als ‘s werelds beste feestje. Tegenwoordig komen mensen uit alle windstreken naar de eilanden om te vieren. De Angostura Tamboo is een echt eerbetoon aan de festivals van Trinidad & Tobago en alles waar zij voor stonden.

De perfecte mix

Het bruisende karakter van de Angostura Tamboo past perfect in verschillende cocktails. Tijdens de Antilliaanse Feesten staan er maar liefst drie Angostura rum cocktails op het menu: de Spice & Stormy, Mojito en Cuba Libre. Meer fan van een neat drink? Dan kan je genieten van de Tamboo Spiced en de Angostura 7Y Brown Rum.

Soit, voor wie we nu niet hebben kunnen overtuigen om eens mee te komen gluren, schuren en nippen op de Antilliaanse Feesten, er is ook een Bingo-avond in de cafetaria van het woonzorgcentrum ‘De Laatste Rechte Lijn’, we geven het maar mee.

Oh ja, het wordt (eindelijk) best goed weer! En kaarten? Die kan je HIER nog kopen.

 

You May Also Like

SodaStream, jouw hulpmiddel tegen uitdroging tijdens warme zomerdagen

En nu hopen op dat echte zomerweer… We hebben nog niet veel geluk gehad ...

MenStyle Road Test: Audi RS6 Avant (2020)

“Probably the best car in the world” Een slogan uit onze mond die kan ...

Fris de zomer uit met Abercrombie & Fitch nu AUTHENTIC SELF

Abercrombie & Fitch vult zijn populaire parfumcollectie aan met een nieuw dames- en herenparfum. ...