MenStyle Real Estate: (€27.100.000) Villa Dubai (video)

De duurst verkochte villa afgelopen jaar

27.100.000 euro, inclusief een Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce Wraith én Harley Davidson. Dat is de prijs van een mansion die onlangs van eigenaar veranderde in het zonovergoten Dubai en nu geboekt staat als duurst verkochte eigendom in Dubai afgelopen jaar.

Het pand, gelegen in de Palm Jumeirah omvat zo’n 1.300 vierkante meter bewoonbare oppervlakte en is overgoten aan luxe. Zo heb je een buitenzwembad inclusief giga scherm, zodat je vanuit jouw luchtmatras TV kan kijken. Verder zien we ook een jacuzzi, een wellness-centrum, drie binnencinema’s, een buitencinema, drie keukens, acht badkamers,… en ga zo maar door.

“Dit is de duurste residentiële deal die dit jaar is gesloten”, aldus Lee Borg, Managing Director van Sotheby’s International Realty die er fijntjes aan toevoegt dat luxe onroerend goed in een stijgende lijn zit met dank aan de snelle reactie van de Emiraten op het coronavirus. En dat hebben we gemerkt, want zowat heel ‘influencend’ Vlaanderen resideert tegenwoordig in Dubai.

Of zij interesse hadden in deze mansion? Dan zullen ze toch een 5+2 hebben moeten aanduiden tijdens de laatste Euromillions-trekking. Iets wat de nieuwe eigenaars, een Zwitserse familie uit Monaco, niet nodig hadden toen ze de cheque van 125.000.000 AED overhandigden.

You May Also Like

Voor de snelle beslissers: The Day Before Tomorrow bijna uitverkocht

Wie scoort nog net die laatste 1.000 tickets voor deze jubileum-editie? Het bekende open-air ...

David Beckham leent Instagram-account uit aan Oekraïnse kinderarts

Als UNICEF-ambassadeur wil hij zo aandacht vragen voor de oorlog in Oekraïne Ex-topvoetballer en ...

Knappe ex-Miss België Lenty Frans komt uit de spreekwoordelijke kast

Mooi!  Was ons dat een beetje schrikken toen we lazen dat de knappe Miss ...