‘Jonge Wolf’ Jills ‘Bikini-Body’ heeft nood aan een streep zon

En ze boekte een ticket naar de zon…

Moraalridders en figuren als een Marc Van Ranst zullen het ongetwijfeld veroordelen maar ook jonge ondernemers hebben af en toe nood om er even tussenuit te knijpen. Zo ook Jil Cnudde, die we kennen als één van de leading ladies uit het programma ‘Jonge Wolven’ op VTM2, een programma dat inspirerende jonge ondernemers volgt in work hard, play hard-modus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jill Lilly Cnudde (@jillcnd)

En het ‘play hard’-gedeelte situeert zich momenteel in Dubai, waar ze ook een andere ‘Jonge Wolf’, Cilem Tunc, terugvindt. Jill, die het doel heeft mensen comfortabel te laten voelen in bikini en ze zo positiever kan laten staan in hun leven, is zelf ook gezegend met een echte ‘Bikini Body‘.

Een body dat af en toe ook nood heeft aan een broodnodige dosis vitamine D… en wij? Wij kijken graag mee…


 

You May Also Like

Zwangere Kim Feenstra schittert in campagne Hunkemöller

Prachtig toch… Moeten we Kim Feenstra nog voorstellen? Aan de Nederlanders onder onze lezers ...

Creatieveling Katinka is een beeldig plaatje

Of we onze ‘bubbel’ mochten verlaten om in mooi gezelschap ergens een terrasje te ...