Met deze e-bike haal jij een betaalbare Porsche in huis

Betaalbaar is natuurlijk relatief…

Dat Porsche meer is dan een automerk wisten we al langer. Naast hun fantastische auto’s, zoals bijvoorbeeld de Carrera 4S, zijn ze ook een designmerk. Zonnebrillen, horloges, telefoons, headphones, jachten, kleding, schoenen, draagbare harde schijven,… noem het op en er staat een steigerend paard uit Stuttgart op. En nu ze, met de Taycan ook de elektrische ‘vierwielmarkt’ veroveren, is het tijd om ook dit op twee wielen te doen… met een e-bike.

Zo brengt Porsche samen met e-bike-expert Rotwild twee stijlvolle e-bikemodellen uit. Een sportmodel voor de weg en een crossmodel voor het ruigere offroad-werk. Het sportmodel beschikt over de krachtige en compacte Shimano EP8 motor die tot 25 km/u ondersteunt. Verder zien we krachtige remmen, een mooi stuurdesign, een set M99 LED-lampen, achterschokdemper… dit alles voor geen 20 kilogram én een prijs van zo’n 10.157,89 euro.

Het tweede model is de 22 kilogram zware, euh, lichte e-bike Cross. Die kost 8.124,29 euro en is vooral bedoeld voor het ruigere werk. Ook deze bezit over een sterke shimanomotor. Verder zien we hier extra grote en hittebestendige remschijven van Magura-MT Trail, een mechanische Shimano XT 12-voudige schakelsysteem, een heerlijk uit koolstofvezel opgetrokken frame en een shimanopkleuren-display dat de snelheid, afstand en actieradius in realtime weergeeft.  Tenslotte is dit model 22 kilo.

Kijk, heb jij altijd een Porsche van om en bij de 10.000 euro in jouw garage gewild? Bestel hem HIER.

 

You May Also Like

Gloednieuwe Ferrari 296 GTB puurt 830 pk uit V6

Een plug-inhybride V6-biturbo De Italianen uit Maranello hebben een nieuw steigerend paard gelanceerd. Eentje ...

Hier is de VW ID.Buzz, de Bulli anno 2022

Wij zijn klaar voor een roadtrip doorheen Europa Hij is er, de zuiver elektrische ...

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...