Bang & Olufsen kondigt Beoplay EX Lime Green Atelier Editions aan

Vergeet Rode Oortjes, Life Green will it be!

Bang & Olufsen kondigt met trots een op maat gemaakte collectie aan van de bekroonde EX echte draadloze oordopjes. De kleur Lime Green is het eerste model van Atelier Editions – een nieuw initiatief van Bang & Olufsen’s studio in Struer, Denemarken, dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte creaties.

“Steeds meer en meer klanten zijn op zoek naar vakmanschap van wereldklasse en producten op maat. Ze willen geen massaproductie maar iets unieks en heel persoonlijks. Om aan die vraag te voldoen, kondigen we met trots onze Atelier Editions aan. Deze producten worden uitsluitend op bestelling gemaakt, zijn uiterst beperkt en echt persoonlijk. En ze worden allemaal gemaakt door ons eigen maatwerkteam in het Bang & Olufsen Atelier”, aldus Kristian Teär, CEO van Bang & Olufsen.

In 2023 zullen verschillende Beoplay EX Atelier Editions worden gelanceerd, die de indrukwekkende aanpassingsmogelijkheden tonen die uniek zijn voor Bang & Olufsen. Elke kleur zal volledig uniek zijn voor die druppel – een weerspiegeling van unieke momenten, smaken en stijlen.

Beoplay EX Atelier Editions, Lime Green, zijn beschikbaar zijn voor reservatie op www.bang-olufsen.com vanaf nu. De prijs: €699

You May Also Like

Met deze zonnebrillen van David Beckham ben jij een stijlicoon

Bend it… euh, Wear it like Beckham Eyewear by David Beckham collectie lente/zomer 2021 ...

Deze earbuds van Bang & Olufsen zijn next level

Oorgasme… 1017 ALYX 9SM en Bang & Olufsen lanceren samen limited-edition BEOPLAY E8 MOTION ...