MenStyle weekend-tip: GR8 International Car Show (15-16 APRIL 2023)

De ultieme beleving voor liefhebbers van automobielen

De GR8 International Car Show is een unieke beurs waar liefhebbers van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld samenkomen. De beurs, met een oppervlakte van 39.000m² op de site van Kortrijk Xpo is een ervaring die u niet mag missen met dank aan een mix van hotrods, kevers, T1-busjes en de ultieme dreamcars zoals de McLaren Senna, Koenigsegg Regera, Lamborghini Miura en vele andere.

Een unieke mix van stijlen en smaken

Op de GR8 International Car Show vindt u een unieke mix van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld. Van klassiekers tot hypercars, alles is aanwezig om te bewonderen. Waar andere autosalons stoppen, beginnen zij. Dit maakt de GR8 International Car Show uniek en onmisbaar voor elke liefhebber van automobielen.

Oog in oog met de mooiste dreamcars

Tijdens de GR8 ICS 2023 komt u oog in oog te staan met de mooiste dreamcars van dit moment. Uniek voor deze editie is de gloednieuwe Dreamcar Hall gevuld met droomwagens. Of u nu een fan bent van de McLaren Senna, Koenigsegg Regera of de Lamborghini Miura, ze hebben het allemaal. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook iconen zoals de Countach, Huracan, Aventador en Aventador SV. En voor de echte klassiekerliefhebbers is er de Mercedes 300SL Gullwing.

Uitbreiding naar 39.000m²

Of u nu een fervent liefhebber bent van automobielen of gewoon nieuwsgierig bent, de GR8 International Car Show is een beleving die u niet mag missen.

Voor info en tickets kan u terecht op https://www.gr8mag.be/tickets/

You May Also Like

Pagani Huayra Tricolore is een ode aan Le Freche Tricolori

Tradities… In 2010 vierde Pagani de 50ste verjaardag van Le Freche Tricolori, het stuntteam van ...

MenStyle Road Test: Peugeot 508 SW Hybrid4 PSE

Na vijf jaar geregeld auto’s testen moesten we tot onze eigen scha en schande ...

Dit is de Porsche Taycan Sport Turismo (en dat moet je ervoor neertellen)

Porsche presenteert een derde variant van de Taycan Naast de Taycan en de Taycan ...