MenStyle weekend-tip: GR8 International Car Show (15-16 APRIL 2023)

De ultieme beleving voor liefhebbers van automobielen

De GR8 International Car Show is een unieke beurs waar liefhebbers van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld samenkomen. De beurs, met een oppervlakte van 39.000m² op de site van Kortrijk Xpo is een ervaring die u niet mag missen met dank aan een mix van hotrods, kevers, T1-busjes en de ultieme dreamcars zoals de McLaren Senna, Koenigsegg Regera, Lamborghini Miura en vele andere.

Een unieke mix van stijlen en smaken

Op de GR8 International Car Show vindt u een unieke mix van alle stijlen en smaken binnen de automobielwereld. Van klassiekers tot hypercars, alles is aanwezig om te bewonderen. Waar andere autosalons stoppen, beginnen zij. Dit maakt de GR8 International Car Show uniek en onmisbaar voor elke liefhebber van automobielen.

Oog in oog met de mooiste dreamcars

Tijdens de GR8 ICS 2023 komt u oog in oog te staan met de mooiste dreamcars van dit moment. Uniek voor deze editie is de gloednieuwe Dreamcar Hall gevuld met droomwagens. Of u nu een fan bent van de McLaren Senna, Koenigsegg Regera of de Lamborghini Miura, ze hebben het allemaal. Maar dat is nog niet alles, we hebben ook iconen zoals de Countach, Huracan, Aventador en Aventador SV. En voor de echte klassiekerliefhebbers is er de Mercedes 300SL Gullwing.

Uitbreiding naar 39.000m²

Of u nu een fervent liefhebber bent van automobielen of gewoon nieuwsgierig bent, de GR8 International Car Show is een beleving die u niet mag missen.

Voor info en tickets kan u terecht op https://www.gr8mag.be/tickets/

You May Also Like

EDUCAM bereidt autosector voor op (veilig) werken met auto’s op waterstof

EDUCAM, het kennis- en opleidingscentrum van de autosector en aanverwante sectoren, stelt vandaag zijn ...

De nieuwe BMW 2 Reeks Coupé laat zich zien

De finale fase… De nieuwe premium compact sportwagen van BMW zit in de finale ...

Dit is de bestverkochte Rolls-Royce aller tijden

Dat gaan we morgen eens even van dichterbij bekijken Wie dacht dat een SUV ...