Horlogemaker Roger Dubuis eert Lamborghini Revuelto met dit meesterwerk

De Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph

Het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis heeft de iconische Excalibur Spider collectie uitgebreid met een nieuwe flyback chronograaf. Gedreven door innovatie, performance en creativiteit weerspiegelt de Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronographeen visionaire visie op de ontwikkeling van Hyper Horology™.

Het expressieve horloge refereert aan de langdurige samenwerking tussen Roger Dubuis en Lamborghini Squadra Corse. Door de opvallende kleuren en het aerodynamisch design is de vijfde generatie chronograaf een eerbetoon aan de Lamborghini Revuelto, de eerste V12 hybride supersportwagen met hoge prestaties.

De Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph is uitgerust met het geavanceerde RD780 uurwerk met flyback functie, tachymeter, datum en een gangreserve van 72 uur. Het geïntegreerde kaliber, met een verticale koppeling en een zichtbaar kolomwiel, is door Roger Dubuis volledig in eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd.

De symmetrische kast van 45 mm is uitgevoerd in lichtgewicht carbon. De markante lunette is van zwart, ultrabestendig keramiek. Naast oranje en groene tinten kenmerkt het horloge zich door verschillende oppervlakteniveaus. De chronograaf is voorzien van een rubberen band en het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk.

Kostprijs? 107.500 dollar, exclusief taksen. Meer info? Check de website!

 

You May Also Like

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...

MenStyle Road Test: Mercedes EQS SUV 580 4Matic AMG Line

Het elektrisch vlaggenschip op hoge poten Nadat we eerder al de EQS berline met ...

VW-groep, Mazda en Volvo sturen kat naar 99e Autosalon Brussel 2022

Geen Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Volvo en Mazda We pinken een ...