MenStyle tip: Supercar Story @ Autoworld Brussels

Hét museum voor echte autofans

Wie nog een interessant uitje zoekt tijdens de kerstvakantie, of tot zondag 23 januari zelfs, moet maar eens een kijkje gaan nemen bij Autoworld Brussel, een geweldige expo die met Supercar Story de mooiste, snelste en exclusiefste auto’s van de afgelopen 70 jaar tentoonstelt.

Een collectie ook om duimen, vingers, vingers en duimen van af te likken. Van de Bugatti Chiron tot de Ferrari F40 naar de Porsche Carrera GT tot de 1954 Mercedes 300SL. Wij gaan zelf één van de weken zeker nog een kijkje nemen en beloven alvast een heuse fotoreportage.

Wie zelf de geur van benzine wil ruiken kan HIER terecht voor tickets!

Cover: Autoworld Brussels

You May Also Like

Festival The Day Before Tomorrow in zee met X collection Antwerp

“Veel meer dan festivalmerchandise” Het muziekfestival The Day Before Tomorrow zet officieel de countdown in ...

AirCar maakt geslaagde testvlucht van 35 minuten

Gedaan met aanschuiven op de E34/E313 De toekomst lacht ons toe als we de ...