Deze Nederlandse is de mooiste pokerspeelster op aarde

Voor haar gaan we all-in

Wij spelen met de jongens wel eens een partijtje poker. Niet voor het grote geld, wel voor bijvoorbeeld een bak Vedett en een portie warm gemengd. Soit, winst of verlies… we hebben altijd gewonnen dus.

Wie het professionele poker een beetje volgt weet dat het vooral mannen zijn die de tafels bevolken. Toch zijn er geregeld dames te bewonderen op grote tornooien. En bewonderen, dat mag je van de Nederlandse Dehlia de Jong wel zeggen. Ondanks een pokerface heeft ze een ravissant smoeltje. Gooi daar nog een karrevrachten aan charmes bovenop en je bent als tegenstander ongetwijfeld al een pak minder gefocust.

Dit bracht haar tot hier toe, in pokertermen, nog geen schatten op maar met een winstophaling van 30.000 euro heeft deze 31-jarige toch al een aardig zakcentje opgeleverd. Leuk detail, ze zat ooit aan de pokertafel met de beroemde voetballers en niet onaardige pokerspelers Neymar Jr. en Gerard Piqué. Of ook Shakira hiervan wist? Gerard zal ongetwijfeld thuis een pokerface hebben opgezet toen de vraag kwam of er ook dames in het spel waren.

 

You May Also Like

Bij Feline zijn we graag te gast…

Ze bleef tot nu onder onze radar… Dat onze Noorderburen mooie dames hebben rondhuppelen, ...

Heidi Klum geeft Duitsers een enorme boost op EK

Boost of boobs? Hebben jullie ook genoten van Portugal – Duitsland gisteren? De Duitsers, ...

Topmodel Kara Del Toro biedt exclusieve ‘crypto-foto’s’ aan.

Bieden maar… Wie heeft er a gehoord van NFT? Niemand? Wél, dit is een populaire ...