Netflix onthult teaser van Don’t Look Up met Leonardo DiCaprio & Jennifer Lawrence

Sterrencast

Op 24 december 2021 lanceert Netflix de langverwachte komedie ‘Don’t Look Up‘ geschreven en geregisseerd door Oscar-winnaar Adam McKay. De film beschikt over een ensemblecast bestaande uit onder meer Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett en Rob Morgan. Naast Netflix zal deze ook vanaf 8 december 2021 in een selectie Belgische zalen te zien zijn.

Het verhaal

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een astronomie studente, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Het probleem? Het ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het boeit niemand. De mensheid waarschuwen voor een ‘planetendoder’ zo groot als de Mount Everest is blijkbaar gewoon een erg ongemakkelijk feit.

Met de hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) beginnen Kate en Randall aan een mediatour die hen van het kantoor van de onverschillige President Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon en staf chef, Jason (Jonah Hill), naar de radiogolven van The Daily Rip brengt, een vrolijke ochtendshow gehost door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry).

Met nog slechts zes maanden tot de komeet inslaat moet de 24-uurs nieuwscyclus in goede banen worden geleid en de aandacht van het door sociale media geobsedeerde publiek worden getrokken voordat het te laat is. Iets wat schokkend komisch blijkt te zijn, want wat is er in hemelsnaam voor nodig om de wereld op te laten kijken?!

You May Also Like

Is deze knappe kunstenares het nieuwe lief van ‘Gelukkigste Mens’ Erik Van Looy?

‘Is’t gebeurd?’ ‘t Is gebeurd‘… fans van ‘De Slimste Mens’ én/of van de immer ...

Zoey, eindelijk iemand waar we in het Big Brother-huis wel vrolijk van worden

Dat werd tijd… We hadden het eigenlijk al opgegeven, Big Brother 2021. We vreesden ...