Netflix dropt eerste beelden Lupin 2 (video)

En nu wachten tot komende zomer…

“This isn’t a game anymore”… met deze woorden wordt de tweede reeks, opnieuw 5 afleveringen van Lupin aangekondigd. Wie of wat Lupin is? Wel, onderstaande beelden geven je een goed beeld…

 

De serie vertelt het verhaal over een gewiekste doortrapte dief, Assane Diop, vertokt door een meesterlijke Omar Sy, die voor zijn rol in ‘Intouchables’ als eerste zwarte ooit nog een César voor beste mannelijke acteur kreeg. De gentleman-oplichter is geïnspireerd door Arsène Lupin, en wil de dood van zijn door een valse beschuldiging tot zelfmoord gedreven vader wreken.

Die drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat in seizoen twee met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Hier alvast de eerste trailer…


Cover: Netflix
 

You May Also Like

Lego lanceert grootste Marvel-set ooit

De Daily Bugle Fans van Marvel schuiven nu tot op het puntje van hun ...

Pareltje Esthera Sarita heeft een nieuwe single uit

Wie kent er zangeres en model Esthera Sarita nog?  Eerst een kleine flashback. Wat ...