Voor u getest: SodaStream ‘Art’, bruiswatertoestel in retrostijl

Niet alleen voor groene jongens

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. Naar eigen zeggen zijn SodaStream-bubbels gezond, makkelijk en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles.

Wij, niet zo’n groene jongens die wel eens het gaspedaal op circuit indrukken of een vliegtuig nemen voor een korte perstrip en tot voor kort premium watermerken in onze ijskast hadden staan lieten ons verleiden met kraantjeswater zelf onze bruiswater en limonades maken. En dat, deden we in stijl met de SodaStream ‘Art’,een exclusief bruiswatertoestel dankzij de unieke hendel en het tijdloze retro design.

Het mag gezegd zijn, het is een echte blikvanger, die ‘Art’. En hij ziet er niet alleen mooi uit, hij is tegelijk ook erg handig in gebruik. Dankzij de innovatieve en gepatenteerdeCylinder Quick Connect (CQC) technologie, die nu voor het eerst in België op de markt komt, sluit je de koolzuurcilinder met slechts één klik op het bruiswatertoestel aan.

Het bruisgehalte bepaal jezelf en de smaak (al dan niet met de optionele Pepsi-smaken) zit perfect. Licht zurig, zoals het hoort en ver weg van de smaak van plat kraantjeswater. Wij deden geblinddoekt de test onder vrienden met de SodaStream en twee premium-merken en drie op vijf duidden het SodaStream bruiswater aan tot het lekkerste. De twee anderen proefden geen verschil… (of dit nog te maken had met de gevolgen van een eerdere positieve coronatest laten we in het midden).

‘ART’ is verkrijgbaar in zwart en wit en wordt geleverd met een vaatwasbestendige en BPA-vrije herbruikbare plastic fles van 1 liter. Het nieuwe SodaStream ART-bruiswatertoestel heeft een adviesprijs van 129,99 euro en bestempelen we als het perfecte cadeau voor de feestdagen voor wie design en duurzaamheid waardeert… en ook gewoon voor al de rest!

 

 

 

You May Also Like

Duvel lanceert 2022 Duvel Collection met creatie van Franky Sticks

Maken, creëren, experimenteren en innoveren. Is Brouwerij Duvel Moortgat onze favoriet? Laten we stellen ...

Basecamp Connections Deluxe, luxueus werelds kamperen in eigen land

Mét optredens van bekende en steengoede artiesten… Uniek, intens, luxueus en kortbij. Laat de ...

MenStyle Resto-tip: V Pizza Antwerp

Ze tillen pizza beleving naar next level Na Stockholm, Malmö en Downtown Los Angeles ...