Te koop: Sylvie Meis bij ALDI

U hoort het goed…

…’Van den Aldi’ is vaak een uitdrukking die we geven aan goedkope kopieën van producten of mindere look-a-likes van bekende figuren. In het geval van de Nederlands mooiste vrouw boven veertig, Sylvie Meis, kunnen we deze uitdrukking voorgoed schrappen want sinds kort werkt ze samen met Aldi, en hoe!

Sylvie Meis, dat eerder al het vast lingeriegezicht was van onder andere Hunkemöller, bracht vorig jaar zelf een collectie uit in samenwerking met ALDI. Een collectie die in geen tijd uitverkocht was en dus mocht bestempeld worden als een groot succes.

En aangezien Sylvie niets van haar pluimen verliest en de wereld dus nog steeds hongerig is naar lingeriesetjes van Sylvie, of Sylvie in lingeriesetjes, is ze nu terug met een nieuwe samenwerking. Vergeet Delhaize, Colruyt, Carrefour of Albert Heyn… zolang Sylvie in Aldi hangt, moeten we daar zijn!

You May Also Like

Mister C. op bezoek bij rasecht Waals heet pateeke

“Guess who’s back bitches?” Neen, godzijdank niet een of andere uitgerangeerde politicus met grootheidswaanzin ...

Luna Stevens achterkant maakt jouw maandagmorgen interessant

Mopje flauw mopje… Ok, de titel kon beter maar gelogen is hij niet. Terwijl ...

Knap ding Nisa Van Baelen heeft de stoutste dromen

De meeste dromen zijn bedrog…maar als ik wakker word, dan droom ik nog. Neen, ...