Te koop: Sylvie Meis bij ALDI

U hoort het goed…

…’Van den Aldi’ is vaak een uitdrukking die we geven aan goedkope kopieën van producten of mindere look-a-likes van bekende figuren. In het geval van de Nederlands mooiste vrouw boven veertig, Sylvie Meis, kunnen we deze uitdrukking voorgoed schrappen want sinds kort werkt ze samen met Aldi, en hoe!

Sylvie Meis, dat eerder al het vast lingeriegezicht was van onder andere Hunkemöller, bracht vorig jaar zelf een collectie uit in samenwerking met ALDI. Een collectie die in geen tijd uitverkocht was en dus mocht bestempeld worden als een groot succes.

En aangezien Sylvie niets van haar pluimen verliest en de wereld dus nog steeds hongerig is naar lingeriesetjes van Sylvie, of Sylvie in lingeriesetjes, is ze nu terug met een nieuwe samenwerking. Vergeet Delhaize, Colruyt, Carrefour of Albert Heyn… zolang Sylvie in Aldi hangt, moeten we daar zijn!

You May Also Like

Knapperd Marissa Galle zocht en vond nieuwigheden op CES 2019

Een vrouw die houdt van technische snufjes… We kunnen niet anders dan nog meer ...

Knappe ex-Miss België Lenty Frans komt uit de spreekwoordelijke kast

Mooi!  Was ons dat een beetje schrikken toen we lazen dat de knappe Miss ...

Is dit het nieuwe lief van Tom Brady?

Smaak heeft hij wel… Mocht het waar zijn natuurlijk maar feit is wel dat ...