Te koop: Sylvie Meis bij ALDI

U hoort het goed…

…’Van den Aldi’ is vaak een uitdrukking die we geven aan goedkope kopieën van producten of mindere look-a-likes van bekende figuren. In het geval van de Nederlands mooiste vrouw boven veertig, Sylvie Meis, kunnen we deze uitdrukking voorgoed schrappen want sinds kort werkt ze samen met Aldi, en hoe!

Sylvie Meis, dat eerder al het vast lingeriegezicht was van onder andere Hunkemöller, bracht vorig jaar zelf een collectie uit in samenwerking met ALDI. Een collectie die in geen tijd uitverkocht was en dus mocht bestempeld worden als een groot succes.

En aangezien Sylvie niets van haar pluimen verliest en de wereld dus nog steeds hongerig is naar lingeriesetjes van Sylvie, of Sylvie in lingeriesetjes, is ze nu terug met een nieuwe samenwerking. Vergeet Delhaize, Colruyt, Carrefour of Albert Heyn… zolang Sylvie in Aldi hangt, moeten we daar zijn!

You May Also Like

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Knap, eerlijk, guitig en vooral puur: Cathy van Cranenbroek

Je kan wel wat vooroordelen opnoemen als je het over influencers gaat. Zouden ze hun ...

Mooierd Marissa Galle zet Jaguar i-Pace in vuur en vlam

Die willen wij ook wel eens een weekje uittesten… Niet dat we knapperd Marissa ...