Te koop: Sylvie Meis bij ALDI

U hoort het goed…

…’Van den Aldi’ is vaak een uitdrukking die we geven aan goedkope kopieën van producten of mindere look-a-likes van bekende figuren. In het geval van de Nederlands mooiste vrouw boven veertig, Sylvie Meis, kunnen we deze uitdrukking voorgoed schrappen want sinds kort werkt ze samen met Aldi, en hoe!

Sylvie Meis, dat eerder al het vast lingeriegezicht was van onder andere Hunkemöller, bracht vorig jaar zelf een collectie uit in samenwerking met ALDI. Een collectie die in geen tijd uitverkocht was en dus mocht bestempeld worden als een groot succes.

En aangezien Sylvie niets van haar pluimen verliest en de wereld dus nog steeds hongerig is naar lingeriesetjes van Sylvie, of Sylvie in lingeriesetjes, is ze nu terug met een nieuwe samenwerking. Vergeet Delhaize, Colruyt, Carrefour of Albert Heyn… zolang Sylvie in Aldi hangt, moeten we daar zijn!

You May Also Like

Natalya ‘Nata Lee’ Krasavina is het mooiste wat Rusland te bieden heeft

Wat een Russische raket Als er één Russisch bommetje is dat een wereldoorlog mag ...

Waag je kans: J.Lo is opnieuw single

Iemand op zoek naar een cougar Vier jaar lang mocht de voormalig MLB-held Alex ...

‘Jonge Wolf’ Jills ‘Bikini-Body’ heeft nood aan een streep zon

En ze boekte een ticket naar de zon… Moraalridders en figuren als een Marc Van ...