Nederlander voegt gouden F1-wagen aan collectie toe

Bij 300K abonnees maakt hij hem ook rijklaar…

Iemand die het allemaal wel netjes voor mekaar heeft bij onze noorderburen is de 33-jarige Joel Beukers. Deze ondernemer en internetheld met dik 200.000 abonnees op Youtube laat zich rijden in exotische en in het goud gewrapte bolides. En dat is niet toevallig want alles wat deze man aanraakt, verandert ook gewoon in goud.

En wat parkeerde zich in zijn garage naast bijvoorbeeld een Ferrari 812 Superfast, Mercedes-AMG G63 6X6 en Lamborghini Urus? Zowaar een echte F1-wagen. Meer nog, gratis en voor niks. Zo bracht het jonge racetalent Richard Verschoor dit cadeautje omdat Joel Richard sponsort met zijn eigen bedrijf, CleanNutrition.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

En rijdt deze V8 wel? Voorlopig niet. De batterij is platter dan plat maar Joel belooft iedereen deze bolide raceklaar te maken als de fitnessgoeroe de kaap van 300.000 abonnees haalt voor deze zomer.

Iets in ons zegt dat het niet de zomervakantie maar de paasvakantie zal worden wanneer de fortuinlijke man zijn gouden F1-bolide rijklaar het circuit zal opjagen.

Cover: Instagram

 

 

You May Also Like

Cristiano Ronaldo koopt zichzelf opnieuw een heerlijke bolide

Een verloren match dien je zo te verwerken… Het was niet het zondagje van Cristiano ...

MenStyle Roadtest: Tesla Model S 100D

Eerlijk is eerlijk, als we het hebben over dé referentie als het gaat om ...

MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken… Of we zin hadden in een Europese première ...