Summer Fre$h de zomer in met Philipp Plein

Een verslavend Eau de Toilette die al je zintuigen wakker schudt en verfrist.

De Duitse ontwerper Philipp Plein maakt sinds 2008 naam in de modewereld met zijn opvallende ontwerpen met doodshoofden en vele Swarovski stenen. Sterren als Snoop Dogg, Kanye West, Madonna en Paris Hilton zitten vooraan bij zijn excentrieke modeshows en Philipp Plein wil zijn succes nu uitbreiden door ook de parfumwereld teveroveren.

DE MEEST EXCLUSIEVE SUMMER PARTY NO LIMIT$ – PLEIN SUPER FRE$H nodigt je uit voor een te gekke zomerervaring. Pleins ultieme statussymbool – de 1 triljoen creditcard – geeft toegang tot de meest exclusieve summer party. Een grandioze storm van frisheid, oneindige energie en plezier.

Geen enkele droom is onbereikbaar. NO LIMIT$ is de sleutel om meer te bereiken dan je ooit verlangde. De nieuwe geur, PLEIN SUPER FRESH, geeft toegang tot mijn wereld van hedonisme en succes. Work hard and play harder, live your life to the fullest” aldus Philipp Plein himself.

IEDERE BLOCKBUSTER KRIJGT EEN VERVOLG

PLEIN SUPER FRE$H geeft je hetzelfde gevoel van adrenaline als het leven van Philipp Plein. Geïnspireerd door klassieke blockbusters als Pointbreak, transformeert Philipp in de campagne wederom in een actieheld. Ook in deze tv-spot speelt Philipp Plein, met zijn NO LIMIT$ lifestyle, zelf de hoofdrol. Dit keer met water en alle bijbehorende big boy toys als decor. Een mega jacht, jetski en jetpack. Every boys dream voor de ultieme summer party!

De nieuwe PLEIN SUPER FRE$HNESS is perfect om royaal te sprayen en dag en nacht te dragen, zomers en winters. Dezelfde noten als NO LIMIT$’ geurtattoo van seks, geld en macht, verrijkt met frisse elementen als zwarte bessen en grapefruit.

PHILIPP PLEIN – PLEIN SUPER FRE$H geeft een hyperbolische boost van frisheid. Net zo verslavend als NO LIMIT$, maar met nieuwe energie.

PLEIN SUPER FRE$H is vanaf juni 2021 verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Foto’s: Philipp Plein

You May Also Like

Vat vol colère Mister C. gooit met bijlen coronafrustratie weg

Corona is Ka Uu Tee …mocht het nog niet duidelijk zijn. Een of andere ...

MenStyle Road Test: Met de Alfa Romeo 4C naar de Alfa Romeo GTAm

“Jens, zin om nummer 000/500 van de Alfa Romeo GTAm te komen aanschouwen?“ De ...

Een Corona Must-Have? De vuurschaal!

Hoera voor corona! Het is vandaag de dag immers erg onkuis geworden iets anders ...