Stijlvol en sportief chique de winter door doe je zo

Onze winter essentials op een rijtje

De stijltrends voor winter 2019 zijn zeer divers te noemen. Zo lieten de modehuizen afgelopen jaren al zien dat sportswear een invloed heeft op de mannenmode. En deze trend is ook deze winter weer van de partij. Combineer een jogging pantalon met een hoodie jacket of ga voor sneakers onder een kostuum of pantalon. Een sportieve toets geven aan je outfit is altijd een succes: casual, sportief, verzorgd en comfortabel maar altijd stijlvol.

Voor, jullie, sympathieke rekels die nog snel een kerstlijstje moet maken en er de rest van de winter er dus lekker stoer, sportief én stijlvol willen bijlopen hebben we goed nieuws. Wij gaan je helpen een lijstje op te maken en ervoor zorgen dat er onder de boom een cadeautje zal liggen waar na het uitpakken ‘de bomma’ je nog eens goed in je wang zal knijpen, ‘jouw maten’ je een vuistje geven en misschien wel het belangrijkste, ‘knappe dames’ naar je zullen knipogen.

1 Trui Stone Island

Wie nog nooit een trui van Stone Island in het straatbeeld heeft gezien loopt zonder twijfel rond met een blindengeleide hond. Het merk is ‘hot’ en kom je overal tegen. Toevallig ‘Celebs gaan daten’ gezien op Vijf? Love Island-ster Jarne droeg een witte variant van deze trui en versierde een date met ex-Miss België Justine De Jonckheere… ‘just saying‘.

2 Hoodie Saint Laurent 

Zwart, wit of grijs? Hoodies van designer Saint Laurent doen je sportief door de straten lopen in een stijlvol jasje, euh hoodie. Ok, ze zijn niet van de goedkoopste maar je loopt wel in een creatie van één van de meest iconische en Franse modeontwerpers ooit.

3 Sweater van Moncler

Ga je begin 2020 op skiverlof en wil je in het dal de stijlvolle held zijn van de après-ski? Dan is deze sweater met ‘Alpen’-print van Moncler onontbeerlijk in jouw skikoffer. De grijze tinten, de print en de typisch blauw, wit en rode kleuren van het Frans-Italiaanse merk zullen jouw aanwezigheid in eender welk skigebied niet onopvallend voorbij laten gaan.

4 Muts Ugg

Heb je ‘Brasschaat-haar’ of eerder een kale schedel? De winter kan hard op je hoofd inhakken en dan hou je jouw brein het best warm. En hoe doe je dit beter dan met een muts? Waar dames wel fan zijn van Ugg’s aan hun voeten, zetten wij maar al te graag een lekker warme en gebreide Ugg op ons hoofd.

Nooit eerder zal je reikhalzend hebben uitgekeken naar de avond dat de pakjes worden uitgedeeld, nietwaar?

Cover: Instagram

You May Also Like

Eten voor echte venten (3): Mr Spaghetti

Recensent Mister C. op culinaire boef, deel III Pasta, het moest er ooit eens ...

Wanneer laad jij het best jouw elektrische auto?

Blitz Power ontkracht mythes over elektrisch rijden in gloednieuw e-Book Meer dan 100.000 Belgen ...

MenStyle Weekend Tip: Gentleman’s Fair (10-12/11 in Waregem Expo)

It’s a man thing We staan voor een heerlijk weekend. En voor zij die ...