Met deze tip maak je er een pittige en pikante Kerst van!

Mag er best (terug) wat spanning komen in jouw seksleven? 

In tegenstelling tot de regen de laatste dagen komt goesting niet uit de lucht vallen. Het grauwe weer, drukke eindejaarsperiode of de sleur in je relatie die ervoor zorgen dat je hormonen wat gekalmeerd zijn,… zijn geen bevorderende elementen die ervoor zorgen dat de liefde en lust terug opgewekt worden. Maar wat doe je dan om het gevoel, drang en zin in seks terug aan te wakkeren? Hoe kan je je openstellen voor erotische prikkels? Kijken naar erotische beelden? Luisteren naar sensuele muziek? Een strak pak of sexy uniform aantrekken? Het betere geurtje lossen op strategische plaatsen? Zoek uit welke prikkels je in de stemming brengen en zorg er vooral voor dat je er veel plezier mee beleeft.

Wat ook een handje kan helpen, niet al te letterlijk nemen jongens, zijn toffe, spannende kerstcadeaus. Ok, niet alle kerstcadeautjes zijn geschikt voor de ogen van je schoonmoeder maar daarom ook niet minder leuk. Wie weet ben jij dit jaar wel dé inspiratie binnen jouw familie en laat je ze volgend jaar zelf een cockring kopen, want wat je ook moge denken van je schoonouders, ook zij dansen nog steeds de horizontale Tango, zeker weten. Soit, of je nu een subtiele hint geeft aan je partner door hem een pikant lijstje te sturen of je zelf een speeltje koopt, Kerstmis wordt dit jaar allesbehalve ijskoud.

Onderschat ook de impact van een speeltje niet. Men zegt wel eens ‘verandering van spijs doet eten’, laat dat in een monogame relatie niet zo vanzelfsprekend zijn. Daarom kan het een fijne afwisseling zijn om met seksspeeltjes aan de slag te gaan. Een tip van onze huisseksuologe Sara Taels en collega Kaat Bollen willen we jullie niet onthouden. Zij raden koppels aan om allebei naar dezelfde erotische webshop te surfen en dan los van elkaar een lijstje te maken van vijf speeltjes die ze eventueel zouden willen uitproberen. Dan is het de bedoeling om de lijstjes naast elkaar te leggen en effectief een bestelling te plaatsen en het pakketje onder jouw kerstboom te leggen. Het surfen op zich kan de erotische sfeer al opwekken en meer nog, je leert zo wat je partner fijn vindt.

Een rondvraag op onze redactie leverde deze top 3:

1 Handfree vibrerend ondergoed (te bedienen via een app)
2 Vibrerende cockring met stimulatie voor haar
3 Blinddoek en handboeien

En misschien wel het belangrijkste…communicatie, dus zeker ook op gebied van seks. Ok, ze hoeven niet al jouw geile gedachte te kennen en te weten maar bepaalde turn-ons uitspreken gaat wel helpen. En zolang je erover blijft praten en experimenteren hou je je seksleven levendig en boeiend en laat dat laatste nu net de goesting met grote G ten goed komen.

Foto’s: Pixabay

 

You May Also Like

Een Corona Must-Have? De vuurschaal!

Hoera voor corona! Het is vandaag de dag immers erg onkuis geworden iets anders ...

ICE-Watch herlanceert icoon

Voor wat kleur in je leven… Tegenwoordig heeft de hele wereld nood aan een ...

Mr.Bowmont: een zwemshort voor heertjes

Of het nu is om in je tuin, aan je eigen zwembad of ergens ...