One Minute Man? Met deze tips ga je langer door!

Je lief, vrouw, bijslaapje…dankt je op haar blote knieën…

Of bij minder goede knieën misschien net niet natuurlijk! Soit, Missy Elliot heeft er trouwens ook een liedje over gemaakt, het probleem waar volgens de laatste onderzoeken 20% van de mannen mee kampt is premature ejaculatie of vroegtijdig klaarkomen. Zonder er een tijd op te zetten spreken we van premature ejaculatie wanneer er een onbevredigend gevoel achterblijft. Zetten we er wel een tijd op, wordt dit gevoel opgewekt als de zaadlozing 1 tot 2 minuten na de penetratie plaatsvindt.

Om tot langere en betere seks te kunnen komen zijn er veel tips en trucs te geven. Speeltjes als cockringen kunnen mogelijks al helpen. Wist je trouwens dat dit attribuut al honderden jaren geleden de slaapkamer werd binnengebracht? Het is in eerste instantie zelfs uit medisch oogpunt en niet als genotinstrument ontwikkeld. Met het in lichte mate afknellen van de genotsknots was, en eigenlijk nog steeds is, het de bedoeling dat erecties langer vastgehouden kunnen worden en tevens zou het orgasme uitgesteld kan worden. Laat duidelijk zijn dat ook het genot van de vrouwen hier aanzienlijk wordt bevorderd. Als je je dan ook bedenkt dat er ook ‘speciallekes’ zijn die voor extra stimulatie voor haar zorgen, kom je mogelijk de slaapkamer niet meer uit.

Uiteraard zijn er naast speeltjes ook nog andere tips…

– Controleer je ademhaling
Bewust omgaan met je ademhaling (een vorm van meditatie) kan helpen om controle te krijgen over de staat van jouw opwinding. De kunst is om vijf seconden diep in te ademen, de adem drie seconden vast te houden en dan vijf seconden uit te ademen. Je kan dit ook perfect oefenen buiten de slaapkamer

– Knijp hem dicht
Voel je een orgasme opkomen? Knijp (of laat knijpen) de basis van de pretstengel dicht. Zo wordt de erectie verminderd en kan je even later weer verder. Oefening baart kunst, zo leer je alvast het beste knijpmoment kennen.

– Train jouw bekkenbodemspieren
Ook wel kegeloefeningen genaamd. Het is een techniek die uitgevonden is door gynaecoloog Arnold Kegel. Bedoeling is niet om kegels omver te werpen met ballen maar de ‘musculus pubococcygeus’ aan te spannen en zo een ejaculatie leren te beheersen. Een goede oefening is het tijdelijk onderbreken van de urinestraal tijdens het plassen. Als je dit goed beheerst, zou je na een tijdje ook je zaadlozing moeten kunnen uitstellen.

Mochten bovenstaande tips niet lukken, zijn er uiteraard nog andere middelen als crèmes en condooms met een verdovende werking, waardoor de eikel minder gevoelig wordt. Als ook dit niet helpt, is het niet verkeerd een arts of onze huisseksuologe aan te spreken. Succes!

Credits: Pexels/Pixabay/unsplash

 

You May Also Like

ThinkPad™ Z-serie introduceert een nieuw uiterlijk voor het iconische merk

Lenovo™ kondigt met veel plezier een nieuwe serie ThinkPad-laptops aan met verbluffende, vooruitstrevende designs ...

The ‘Flyer’ is not dead!

Flyeren tot je erbij neervalt… Een flyer voor je zaak, product, feestje,… loont het ...

Klussen voor dummies! Dit gereedschap zou je altijd in huis moeten hebben

De checklist! Ok, deze checklist is ook een handig instrument voor ervaren klussers maar ...