Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten

We bekennen, wij zijn grote fan van de Franse autoconstructeur Bugatti. Zijn het de vormen? Is het de kracht van de ondertussen W16? Is het gewoon omdat wij er, op ooit een winst in de Euromillions na, nooit eentje zullen kunnen veroorloven? Het iconische merk heeft iets en wij zijn er verliefd op.

En ze beperken zich niet tot enkel supersnelle auto’s. Ze gaan ook vaak de samenwerking aan met andere iconische designers, zoals bijvoorbeeld Jacob & Co voor een exclusieve horloge of Hermès voor de aankleding van een Chiron. Nu gaan ze samen met de kerels van IXO (Iconic Xtrem Objects) de eyecatcher van jouw mancave lanceren, een waanzinnig strakke en gelimiteerde pooltafel.

Deze met koolstofvezel-elementen opgetrokken pooltafel heeft zelfs een gyroscopische zelfnivelleringstechnologie waarbij je hem ook kan gebruiken op een jacht tijdens een wild vaartripje in de baai van Saint-Tropez. Die technologie bestaat uit een (optioneel) servogestuurd systeem dat aan de hand van een gyroscopische sensor de tafel altijd waterpas stelt. Elk been kan bewegen en wordt in slechts 5 milliseconden trillingsvrij aangepast.

Net als de hypersportwagens die in Molsheim worden gemaakt, is de Bugatti Pooltafel gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en draagt ​​hij zelfs het beroemde Bugatti-embleem. De koolstofvezelafwerking van de pooltafel vertegenwoordigt het sportieve karakter van het Franse luxemerk, terwijl het sterke frame van de tafel wordt ondersteund door machinaal bewerkt aluminium en titanium. Het product voldoet aan de normen van een professionele pooltafel voor toernooien.

Een uniek bord siert elke Bugatti pooltafel, met het beroemde Bugatti-logo en het limited-edition-nummer voor elk product – net zoals bij elke hypersportwagen die hij van het Atelier ontvangt. De pooltafel wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage van 30 tafels en zal een vanafprijs kennen van 250.000 euro, inclusief accessoires.


 

 

You May Also Like

Wat als Hermès een Bugatti Chiron onder handen neemt?

Nog exclusiever… Slechts 500 stuks van de Chiron zullen er ooit in totaal van ...

De nieuwe Subaru WRX is daar

Maar of hij ook zijn weg naar België vindt is nog een groot vraagteken… ...

Eten voor echte venten (2): Improviste by David Selen

Recensent Mister C. op culinaire boef, deel II Geloof het of niet maar er ...