Mansory pimpt Ferrari Portofino

Geen instapper meer

194.875 euro, dat is de vanafprijs van de Ferrari instapper, de Portofino. Maar voor zij die wel houden van deze instapper maar hem net iets exclusiever, iets bruter, iets straffer en iets krachtiger willen is er de Mansory Portofino.

Mansory, die we eerder al wel andere projecten onder handen zagen nemen, de Mercedes G63 AMG Philipp Plein bijvoorbeeld, weten wel raad met ‘instappers’ als deze. Zo geeft de Duitse tuner de Italiaan een extra ‘koolstofvezelbehandeling’ en werd onder andere de spoiler, zijskirts en het steigerend paradepaardje, de cabriokap aangepakt.

Verder werd ook het interieur aangepast en werden knappe en exclusieve 21″ en 22″ velgen onder de Portofino gemonteerd. Onderhuids vinden we de gekende 3,9 liter V8 twin-turbo terug maar Mansory zou Mansory niet zijn dat ze ook hier wat extra, 100 om precies te zijn, steigerende paardjes aan toevoegen.

Zo galoppeert deze gele Italiaanse volbloed in 3 seconden naar 100 en noteren we een topsnelheid van 334 km/u.

Deze prestaties kunnen worden behaald door de 720 paardenkracht en de 890 nm koppel: een upgrade van 100 pk en 120 Nm. Om ervoor te zorgen dat deze steigerende paarden nog enigszins te temmen zijn, hebben ze een aantal aanpassing verricht aan de remmen en het onderstel.

Een afspraak maken, de prijs weten of gewoon eentje bestellen? Zoek dan even naar de coördinaten op de website van Mansory.

 

 

You May Also Like

MenStyle On Tour: Alfa Romeo ‘Tributo Italiano’ & Barista workshop

Italiaanse vakmanschap op een schoteltje  De Alfa Romeo Tributo Italiano, de eerste wereldwijde speciale ...

Update: Hier zijn de specs van de Audi RS e-tron GT

En nu wachten tot juli 2021 om hem eens te kunnen testen… Afgelopen week ...

Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst… De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ ...