Te Koop: (Mercedes-Benz G63 AMG) MANSORY X PHILIPP PLEIN

Voor echte bazen…

Noem een echte ‘bazenkar’ en je komt vaak uit bij de Mercedes-Benz G63 AMG. En dat weten de heren bij Mansory ook en het is dan ook geen geheim dat deze tuner geregeld een G63 AMG onder handen neemt. En om dat het af en toe nog net dat tikkeltje extremer kan en mag, gaat ze ook vaak collabs aan met andere ‘bazen-merken’, Philipp Plein bijvoorbeeld. Gevolg, de ‘Star Trooper Pick-up’ en te koop bij Hollmann International.

Sowieso is een ‘Mansory’ altijd wat bruter, extremer, extravaganter maar deze specs in samenspraak met de Duitse ontwerper is next level. Zo zien we veel kleuren, drukke prints en, uiteraard, veelvuldig het gebruik van het Philipp Plein-logo.

Onderhuids vinden we grotere turboladers, brutere uitlaten en is de 4.0-liter V8 getuned tot 850 pk (en 1.000Nm koppel), oftewel 265 pk meer dan de ‘standaard’ G63 AMG. Hiermee schiet deze krachtpatser van 0 naar 100km/u in 3,5 seconden en heeft hij, zij het begrensd, een topsnelheid van 250 km/u.

Kostprijs voor dit tweedehands exemplaar (slechts 45km op de teller), €708.050 euro. Een kleintje, niet?

 

Foto’s Hollmann International

You May Also Like

BMW kondigt toekomst van display en besturingssysteem BMW iDrive aan op CES 2021

Hop naar nieuw intelligent tijdperk BMW kondigt volgend hoofdstuk in zijn display en besturingssysteem ...

Abarth lanceert draagbare ‘performance’ kleding

Voor echte sportievelingen… Stijl en prestaties, de waarden die het DNA van Abarth vormen, ...

Donkervoort D8 GTO-JD70 R wil andere sportwagens in verlegenheid brengen

Check… De nieuwe Donkervoort D8 GTO-JD70 R is klaar voor de start. Het is een ...