Deze Ferrari V12-tafel kan het pronkstuk van jouw mancave worden

Bieden maar 

Nog vier dagen en de veiling van RM Sotheby’s in Miami draait op volle toeren. Niet alleen een pak exotische auto’s, zoals een Ferrari F50, 2020 Ford GT Heritage Edition of een 1980 BMW M1 AHG Studie bijvoorbeeld zullen onder de hamer gaan, ook andere exclusieve stukken. Wat dacht je van dingen om je interieur of mancave op te smukken? Deze Ferrari V12-tafel misschien?

Zo vinden we onder de glaspartij een heerlijke Ferrari V12 met zes dubbele Weber-carburateurs. Of deze motor ook effectief dienst heeft gedaan? Feit dat hij niet genummerd is doet vermoeden dat hij geen enkele toer gedraaid heeft.

Wat de tafel moet opbrengen? Tussen de 30.000 en 60.000 euro. Bieden doe je HIER.

Foto’s: ©RM Sotheby’s

You May Also Like

Zangeres en Anderlecht-WAG Emma Heesters verwent zichzelf met nieuwe Maserati

Het gaat Emma voor de wind… Hoewel het bij haar man, Anderlecht-verdediger Wesley Hoedt ...

Frank Sinatra’s Villa Maggio vindt geen eigenaar ($4.250.000)

En neen, het is niet in New York… “If I can make it there, I’ll ...