Vlaamse Pareltjes LXXIX (79): Cyrielle Verstuyft

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cyrielle 🧚🏼 (@cyrielleverstuyft)

Vandaag is het de beurt aan Cyrielle Verstuyft, een knappe brunette, influencer, model,… en onderneemster. Zo heeft ze haar eigen swimwear label Cocobum. Een label dat staat voor zij die anders durven zijn, hun vrouwelijkheid met het nodige zelfvertrouwen willen tonen zonder daarbij hun schattige kant niet te verloochenen. Een beetje, of beter helemaal Cyrielle zelf dus.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected].

You May Also Like

Een photoshoot tijdens Corona? “Temptation” Angelique laat zien dat het kan!

With a little help from her friends… We hadden het Premier Wilmès tijdens haar ...

Mister C. lust wel Belgisch blond, met name Cindy Bastien

Ze nam deel aan realityshows, stond een paar keer in de betere mannenbladen en ...

Amy, opnieuw een Sonck die scoort!

Pa kijkt vol bewondering toe aan de zijlijn… Wie kent er nog Wesley Sonck? ...