Vlaamse Pareltjes deel XVII: Laura Goossens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.


Vandaag botsten we op Laura Goossens. Vlaamser klinken dan dit kunnen we dus moeilijk voorstellen. De 23-jarige knapperd loop je wel eens tegen het ravissante lijf in Antwerpen. Ze is ook ambassadeur voor Freddy Pants…je kent ze wel…de broeken waar je achterwerk nog beter uitkomt…iets wat wij al wel gespot hebben natuurlijk!

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LII (52): Charlotte Goeman

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes XXXIV: Silke Steenput

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes L (50): Camille Schuermans

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...