Vlaamse Pareltjes XLVIII: Eva Cousin

Het zal je nichtje maar wezen…

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EVA COUSIN (@eva_cousin) op

Vandaag zetten we de knappe Eva Cousin in de kijker. Deze knapperd van 21 is afkomstig in de buurt van Kortrijk, Wevelgem en Roeselare, daar ze wel vaker te vinden is in Tischa Fashion, de modezaak van haar moeder als we onze bronnen hier mogen geloven. Soit, aan modellen hoeft mama niet veel geld uit te geven want ze heeft een pareltje ‘van het huis’.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected].

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXIX: Jori Knaeps

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel II: Maxime Vergauwen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes Deel XIV: Tahnee

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...