Verdien jij je geld al met online poker?

Online poker zit duidelijk in de lift! Phil Ivey, een naam die je wellicht niet onbekend in de oren klinkt, maakte al meer dan 19 miljoen dollar winst tijdens zijn spelletjes online poker. Ivey staat ook wel bekend als de Tiger Woods van de pokerwereld.

Een voordeel van online poker spelen is dat je tegelijk aan meerdere tafels kan zitten. Zo kan de geoefende online speler aan wel 8 tafels tegelijk spelen. Kenny Hallaert, zowat de meest bekende Belgische pokerspeler, begon zijn carrière met het online pokerspel. Eerst voor lage inzetten, naarmate hij beter werd kon hij zijn limieten steeds verder verhogen. En beter worden, dat deed hij vooral door veel te oefenen. 

Oefenen, oefenen, oefenen

Ook Ivey is van mening dat je poker enkel leert door het te spelen. Je kan nog zoveel theorie lezen en tactieken bekijken, poker in de vingers krijgen doe je pas door te oefenen. Een goede tip, want de basis moet je uiteraard leren. Maar daarna is het volgens Ivey dus een kwestie van actief de kaarten in handen te nemen.

En da’s exact wat je online volop kan doen: jouw pokerskills uitbreiden zonder er een cent voor te betalen. Leer de kneepjes van Texas Hold’em hier of probeer de leuke Chinese Poker variant.

Gratis online poker

Als jij je geluk – enfin nee, het draait om meer dan geluk, dat weten we intussen – wil beproeven, dan kan je dat eerst in freerolls (gratis) of voor een laag bedrag (low-stakes) proberen. 

Via de online pokerapp van Belgische makelij, Days of Poker, kan jij gratis of voor echt real-money meespelen. Als je het spel onder de knie krijgt dan kan je voor hogere bedragen intekenen. In  Days of Poker wordt er een andere pokervariant gespeeld dan de standaard: het gaat om Open Face Chinese Pineapple Poker. Maar, geen zorgen, je bent er snel mee weg als je eerst de basis leest. Download gelijktijdig de gratis app in de Google Play of Apple App Store en je kan meteen beginnen oefenen.

Wil je online Texas Hold’em poker spelen? Dan kan je terecht op circus.be, waar je naast online poker ook een hoop andere fun casinogames vindt.

En wie weet ben jij de volgende die z’n geld verdient met online poker?

You May Also Like

Voor u getest: CBD-gel van Olmavita

Spierpijn na het sporten, stijve gewrichten, torticollis…? We worden, helaas, wat ouder en ondanks ...

Lezers MenStyle bepalen mee welke richting realityreeks Boss 9 uitgaat

Hoe? Dat lees je zo!  De BOSS 9-campagne gaat al zijn tweede maand in ...