Eindelijk, een versie Monopoly voor echte losers

Wie is een echte loser of een slechte verliezer?

De eindejaarsperiode is ingezet en dat betekent ook dat de (nieuwe) gezelschapsspelen je rond de oren vliegen. En hoewel er mogelijks niet al te grote kerstfeestjes gegeven kunnen worden dit jaar door één of ander verdomd virus, kan je het ook binnen het gezin gezellig houden en gezelschapsspelletjes spelen.

Hoewel gezellig? Soms eindigen die spelletjes sowieso in een familieruzie die nooit meer bij leggen is. Maar er is hoop. Na de ‘valsspelers-editie’ van vorig jaar komt Monopoly nu met de ‘slechte-verliezers-editie’. Doel? Je raadt het al, verliezen!

Dus iemand die geen huurgeld laat liggen of hotels bouwt tegen de sterren op innen zal moeten opletten. In deze editie word je net stinkend rijk van huur betalen, failliet gaan en naar de gevangenis te gaan. In deze variant zijn alle dingen die normaal vervelend zijn, nu juist goed. Het doel is om verliezersmunten te verzamelen. Dit doe je door op nutteloze vakjes op het bord te belanden zoals bijvoorbeeld ‘belasting betalen’ of ‘Ga naar de gevangenis’. Die verliezersmunten kunnen dan omgeruild worden in de Mr. Monopoly pion. Met deze pion kan je dan geld incasseren op plaatsen waar je normaal moet betalen. Lekker toch?

Kopen? Doe je HIER voor de losersprijs van 23,99 euro.

You May Also Like

Corona houdt muzikant-componist Gert Keunen niet tegen (Interview)

Corona doet wat met een mens… Als muzikant-componist maak je dan nieuwe muziek. Ook ...

Poker jij jezelf tot op het WSOP Main Event in Las Vegas?

Ben jij de volgende WSOP Squad winnaar op GGPoker? Begin deze maand heeft GGpoker een ...

Review: Borderlands 3

Wat wij doen als we een review-exemplaar van Borderlands 3 in handen krijgen? Spelen, ...