Eindelijk, een versie Monopoly voor echte losers

Wie is een echte loser of een slechte verliezer?

De eindejaarsperiode is ingezet en dat betekent ook dat de (nieuwe) gezelschapsspelen je rond de oren vliegen. En hoewel er mogelijks niet al te grote kerstfeestjes gegeven kunnen worden dit jaar door één of ander verdomd virus, kan je het ook binnen het gezin gezellig houden en gezelschapsspelletjes spelen.

Hoewel gezellig? Soms eindigen die spelletjes sowieso in een familieruzie die nooit meer bij leggen is. Maar er is hoop. Na de ‘valsspelers-editie’ van vorig jaar komt Monopoly nu met de ‘slechte-verliezers-editie’. Doel? Je raadt het al, verliezen!

Dus iemand die geen huurgeld laat liggen of hotels bouwt tegen de sterren op innen zal moeten opletten. In deze editie word je net stinkend rijk van huur betalen, failliet gaan en naar de gevangenis te gaan. In deze variant zijn alle dingen die normaal vervelend zijn, nu juist goed. Het doel is om verliezersmunten te verzamelen. Dit doe je door op nutteloze vakjes op het bord te belanden zoals bijvoorbeeld ‘belasting betalen’ of ‘Ga naar de gevangenis’. Die verliezersmunten kunnen dan omgeruild worden in de Mr. Monopoly pion. Met deze pion kan je dan geld incasseren op plaatsen waar je normaal moet betalen. Lekker toch?

Kopen? Doe je HIER voor de losersprijs van 23,99 euro.

You May Also Like

Hoe zie jij eruit als Barbie of Ken?

Ben jij de volgende Mattel-doll? We kunnen er niet omheen, Barbie is overal. Of ...

MenStyle Film-Tip: It’s a Wonderful Knife (21 december in Kinepolis)

Dreaming of a blood-red Christmas? De meeste dromen zijn bedrog. Je nachtmerries daarentegen, die ...

De modetrends voor jouw woonkamer van 2020

Heb je plannen om je woonkamer opnieuw in te richten? Er zijn elk jaar ...