Daag je vrienden uit voor een potje online poker

Je sociaal leven hoeft niet op een laag pitje gezet te worden, zeker niet als je de digitalisering volledig omarmt. De makers van online poker app Days of Poker hebben dat slim bekeken: de Belgische Chinese poker app is gratis beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

 Eén-op-één spellen

In die poker app kan je naar hartelust online Open Face Chinese Poker spelen. Niet enkel tegen willekeurige tegenstanders, maar je kan ook je vrienden toevoegen en hen uitdagen voor een potje online poker. Er zijn drie verschillende vormen van OFC poker beschikbaar: normal, Low en Progressive. Elk speltype heeft zo zijn eigen spelstrategie en is leuk om te ontdekken in deze crisistijden.

Maak je account aan en geef je gebruikersnaam door aan je kompaan. Zo kunnen jullie elkaar als vriend toevoegen in de app en makkelijk nieuwe spellen opstarten tegen elkaar. Opgelet: als je een spel start heb je 72 uur de tijd als het jouw beurt is om je actie te maken.

Online toernooien tot wel +100 spelers 

Naast één-op-één spellen zijn er dagelijks online toernooien waarin je vette prijzen kan winnen. Zo  is er onlangs nog voor een iPhone 11 gespeeld, kan je weekendjes weg winnen en zijn er regelmatig toernooien met vaste prijzenpotten. Je vindt de dagelijkse toernooien door via je app menu een nieuw spel te creëeren. Klik vervolgens op events en je ziet een heel kalenderoverzicht met alle beschikbare toernooien.

Schaaf je skills bij

Eerst nog wat oefenen voor je aan het echte werk begint? Uiteraard! Schaaf je pokerskills gratis bij met een korte online lessenreeks. Zowel de basis van Texas Hold’em als de Chinese Poker variant vind je op de website van Days of Poker.

Kortom, waar wacht je nog op? Download de Days of Poker app, maak je account aan en start meteen met spelen!

Wil je ook eens proeven van andere online games? Op circus.be staat een mega uitgebreid assortiment aan casinogames. Gaande van roulette tot blackjack, er is voor ieder wat wils te vinden.

You May Also Like

Werelds Valentijnsweekendje in eigen land?

Valentijn! Tot in de verste uithoeken van de wereld vallen wonderlijke hotels te ontdekken. ...

Dunhill DRIVEN, het parfum voor snelle jongens

En die goed willen ruiken… Ze schakelen een versnelling hoger bij dunhill en ze ...

Jelte, een vrouw die houdt van ballen

Wereldballen Met haar eerste kookboek, ‘Wereldballen’, verrast theater-productieleidster Jelte Van Roy zowat iedereen. En ...