Motorola lanceert Edge+ met 108MP camera

En dat is nog lang niet alles…

“Say goodbye to the same old, and say hello to the bold. Get the fastest speeds, the highest resolution camera, the loudest audio, and the boldest display. Motorola Edge+. Absolute everything”

Een intro die onze oren deed spitsen gisteren. Aanvankelijk zou de Motorola Edge Plus aangekondigd worden op MWC 2020 maar het coronavirus strooide hier wat roet in het eten. Zo zaten we gisteren klokslag 18u op het puntje van onze stoel voor een e-vent.

De Motorola Edge (Plus) is dan ook het meest volwaardige vlaggenschip dat Motorola in jaren heeft uitgebracht met de top als het gaat om specificaties, displaytechnologie en 5G. Het is Motorola’s duurste smartphone en dus meteen eentje die recht tegenover de topmodellen staat van zijn grootste concurrenten als Samsung en Apple.

De Motorola Edge Plus zal te koop zijn voor een richtprijs van €1199 (voorlopig nog niet in België). De Motorola Edge gaat vanaf midden juni in de verkoop en zal €599 kosten. Best oké, niet?

En omdat beelden meer zeggen dan woorden… (en ook omdat we het zelf gewoon niet beter kunnen uitleggen) hier de video’s…

Data Speed

De beste en luidste speakers 

Display

Batterij

108MP camera

You May Also Like

Een home cinema in een handomdraai

Ja, de bioscoop is fijn, maar soms wil je toch gewoon in je zetel ...

Geen Zoute Grand Prix in 2020? Dan doen we een Durbuy GT Tour!

LADIES & GENTLEMEN, START YOUR ENGINES… ON A DIFFERENT DATE! Het Coronavirus hakt er ...

Hier is de overheerlijke Kamping Kitsch Aftermovie (Video)

Omdat beelden meer zeggen dan woorden Hebben jullie ook genoten van Kamping Kitsch? Dan ...