Motorola lanceert Edge+ met 108MP camera

En dat is nog lang niet alles…

“Say goodbye to the same old, and say hello to the bold. Get the fastest speeds, the highest resolution camera, the loudest audio, and the boldest display. Motorola Edge+. Absolute everything”

Een intro die onze oren deed spitsen gisteren. Aanvankelijk zou de Motorola Edge Plus aangekondigd worden op MWC 2020 maar het coronavirus strooide hier wat roet in het eten. Zo zaten we gisteren klokslag 18u op het puntje van onze stoel voor een e-vent.

De Motorola Edge (Plus) is dan ook het meest volwaardige vlaggenschip dat Motorola in jaren heeft uitgebracht met de top als het gaat om specificaties, displaytechnologie en 5G. Het is Motorola’s duurste smartphone en dus meteen eentje die recht tegenover de topmodellen staat van zijn grootste concurrenten als Samsung en Apple.

De Motorola Edge Plus zal te koop zijn voor een richtprijs van €1199 (voorlopig nog niet in België). De Motorola Edge gaat vanaf midden juni in de verkoop en zal €599 kosten. Best oké, niet?

En omdat beelden meer zeggen dan woorden… (en ook omdat we het zelf gewoon niet beter kunnen uitleggen) hier de video’s…

Data Speed

De beste en luidste speakers 

Display

Batterij

108MP camera

You May Also Like

Vliegen en rijden als een baas: Combideal Porsche 911 Turbo S & Embraer

Omdat we aan sommige deals niet kunnen weerstaan…   Geluk bij een ongeluk, gisteren ...

Antwerpenaar excuseert zich voor vrije meningsuiting (video)

Niet geschikt voor gevoelige kijkers… Wie Cain Ransbottyn een beetje volgt, weet dat hij diep vanbinnen ...

Carbon 1 MK II, de F1 van de smartphones

De eerste smartphone ter wereld uit carbon fiber Het Duitse tech-bedrijf Carbon Mobile lanceert na ...