Bekende traiteur Silverspoon hertekent traditionele catering met ‘Creations at home’

En speelt zo in op huidig klimaat…

“Relaxter dan op restaurant gaan, zéker vandaag. Makkelijker dan zelf koken. Toegankelijker dan traditionele catering en een pak verrassender dan take away. Alle gerechten zijn eenvoudig te serveren. Pick and choose. Mix and match.”

De bekende cateraar Silverspoon wil met ‘Creations at home‘, een online gastronomisch keuzemenu, een gloednieuwe wind in de sector laten waaien. Deels ingegeven door een al langer knagend buikgevoel, vandaag extra verstrekt door het corona-klimaat met alle gekende restricties.

Vanop de nieuwe webshop kan iedereen elke dish zonder veel gedoe in eigen huis op tafel zetten. Silverspoon creëert zo thuis de sfeer van een zwoele zomeravond of een warm winterbuffet voor familie of voor vrienden, veilig binnen de eigen bubbel. Na de nog aan te kondigen versoepelingen hoopt de cateraar dit ook zo snel mogelijk te lanceren voor middelgrote groepen.

You May Also Like

Midi Apéritifs: Belgisch aperitief dat het beste van wijn en sterke drank combineert

Uniek Jules Delaere (23 jaar) heeft van jongs af aan een ontzettende passie voor ...

Deze Nike’s in Gulf-kleuren zijn het hebbedingetje voor racefanaten

Toch geen officiële collab… Jammer dat Porsche, Gulf en Nike er samen niet zijn ...

In quarantaine? Met dit gaming-bed sla jj je vlot door de virusgekte heen!

Wij leggen ons niet neer bij het Coronavirus… Of net wel… Mocht het Coronavirus ...