Bekende traiteur Silverspoon hertekent traditionele catering met ‘Creations at home’

En speelt zo in op huidig klimaat…

“Relaxter dan op restaurant gaan, zéker vandaag. Makkelijker dan zelf koken. Toegankelijker dan traditionele catering en een pak verrassender dan take away. Alle gerechten zijn eenvoudig te serveren. Pick and choose. Mix and match.”

De bekende cateraar Silverspoon wil met ‘Creations at home‘, een online gastronomisch keuzemenu, een gloednieuwe wind in de sector laten waaien. Deels ingegeven door een al langer knagend buikgevoel, vandaag extra verstrekt door het corona-klimaat met alle gekende restricties.

Vanop de nieuwe webshop kan iedereen elke dish zonder veel gedoe in eigen huis op tafel zetten. Silverspoon creëert zo thuis de sfeer van een zwoele zomeravond of een warm winterbuffet voor familie of voor vrienden, veilig binnen de eigen bubbel. Na de nog aan te kondigen versoepelingen hoopt de cateraar dit ook zo snel mogelijk te lanceren voor middelgrote groepen.

You May Also Like

Uniek luxehotel in 100 jaar oude olijfgaard opent deuren op Dugi Otok (Kroatië)

Vier keer inspiratie voor jouw ideale nazomer in Kroatië Hoewel de zomer al bijna ...

Jeff Koons creëert heerlijke BMW Art Car

Basis, de vernieuwde M850i Gran Coupé Hoeven we jullie Jeff Koons nog voor te ...

Antwerpen, designstad voor eco-friendly sneakers O’Neill Blue

12 unieke modellen uit 50 ton plastiek uit de oceaan… Dat plastiek niet in ...