Marie’s Corner smukt mytische hotel Cap-Eden-Roc aan Côte d’Azur op

Laat de zomer maar komen

Een plaats waar wij zo goed als elk jaar vertoeven is de Franse Azurenkust. Een mythisch stukje daar tussen het mondaine Saint-Tropez en Monaco is Cap-Eden-Roc in Antibes, een waanzinnig hotel waar de grote der aarde en bekendste influencers hun Instagram opsmukken met heerlijke foto’s. Het is daar waar Marie’s Corner nu ook een belangrijke rol speelt.

Zo voegt Marie’s Corner wellicht de meest prestigieuze samenwerking uit de eigen geschiedenis toe aan de reeds indrukwekkende lijst van referenties. De specialist van de tailor made zitbank nam deel aan een ambitieus renovatieproject van 46 suites in het mythische hotel. Marie’s Corner leverde zitbanken, poefs en bedbanken voor de herinrichting van het paviljoen Eden-Roc, het hoofdgebouw van het hotel, en voegde een Belgische zwart-geel-rode toets toe aan één van de uitvalsbasissen bij uitstek in de Franse Rivièra. De deuren van de vernieuwde suites zwaaiden in april 2023 open voor liefhebbers van zon, zee en luxe.

Het feit dat wij een 100% Europese productie hebben, speelde in ons voordeel”, aldus Serge Silber, CEO van Marie’s Corner. De volledige productie is inderdaad in handen van meester-stoffeerders in het Spaanse Zaragoza. “In het verleden hebben wij reeds samengewerkt tijdens de inrichting van Château Saint-Martin, één van de andere hotels van de groep, waar we slaapbanken hebben geleverd.” Het Belgische huis werd één van de leveranciers van Oetker Collection en de naam ‘Marie’s Corner’ kwam al snel op tafel tijdens de voorbereidingsfase van het herinrichtingsproject van het emblematische hotel aan de Azurenkust.

Marie’s Corner bewees nogmaals over een uitzonderlijk aanpassingsvermogen te beschikken om de wensen van de architect te beantwoorden. “Het lastenboek van het renovatieproject vermeldde tot in de kleinste details de gewenste afmetingen van de zitbanken die bedoeld waren voor de suites. Wij hebben ons model Hamlet aangepast en het vereiste centimeterwerk geleverd.”, verduidelijkt Serge. Het Belgische huis leverde in de loop van de maand februari 30 Hamlet zitbanken en 30 Bandana poefs in zowel crèmetinten als in het blauw.

Een verblijf boeken? Dat doe je HIER.

You May Also Like

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...

Slapen in een sixpack bier? Hét kan!

Helaas een Hollands biertje  Bierliefhebbers opgelet… hoewel, laat dat bier er maar eventjes af, ...

Aan de drank met de 6 nieuwe spirits van BelRoy

Tegen drank zeggen we natuurlijk geen nee bij Whatmatters, maar jammer genoeg moesten we ...