El Professor en zijn vrienden zijn gestart aan hun laatste avontuur

Bingewatchen toegestaan

Heb jij de liters cola, zakken chips en popcorn al uitgestald op jouw salontafel? Dan ben jij klaar om vandaag de grootste en tegelijk ook sympathiekste Netflix-rovers ter wereld terug in actie te zien en een zinderend slotakkoord te breien aan hun mooie en spannende reeks.

In La Casa de Papel seizoen 5 gaan we zien hoe het afloopt met El Professor en zijn vrienden. De spil wil als wraak voor de eerder geleden verliezen een nieuwe kraak zetten. Nog groter, nog spectaculairder,… . Maar het zou La Casa niet zijn als het niet 100% loopt zoals het brein gepland heeft. Maar weet de grootmeester te ontsnappen aan een quasi bijna zeker schaakmat?

Het belooft sowieso de finale der finales te worden en eentje die je vanaf minuut één tot de allerlaatste zal meeslepen. Die laatste minuut is helaas nog niet voor nu. Seizoen 5 bestaande uit 10 afleveringen wordt in twee delen vrijgegeven.

Voor het echte slotakkoord moeten we wachten tot december. En dan is het ook definitief gedaan met El Professor en zijn sympathieke bende.

 

You May Also Like

Hier is aflevering 6 van BOSS 9 (video)

De Escape Cube De 9 BOSS-finalisten gaan een weekendje verwend worden en dat is ...

MenStyle Weekend Tip: Kamping Kitsch Club (en het Ja-woord van onze Mister C.)

De laatste 500 tickets zijn nu beschikbaar Tijd om de gouden kettingen en zweetbandjes ...

YouTuber MrBeast organiseert ‘Squid Game’ in real life

Met slechts één verschil… Moeten we ‘Squid Game’ nog voorstellen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Fans van zowat ...