MenStyle On Tour: The Day Before Tomorrow

Alle records aan diggelen

Met 15.000 waren we, feestvierders die het Park Van Brasschaat omtoverden tot een heuse openlucht danstempel. The Day Before Tomorrow was dan ook ‘Sold Out’, de eerste keer ook in acht edities. Het was de eerste editie na meer dan een jaar afwezigheid door het verdomde virus. De zogeheten ‘knaldrang’ bij een opvallend diverser publiek dan anders, alsook bij de vele artiesten op de verschillende podia overtrof alle verwachtingen.

De opgelegde covid-maatregelen en doortastende veiligheidscontroles zorgden voor wat kleine vertragingen om het park in te kunnen maar eens je daar voorbij was, maakte dit klein ongemaakte plaats voor een gigantisch feest. De honger bij een publiek dat deze keer veel breder ging in leeftijd dan anders, was duidelijk groot.

Dit is na al die tijd gewoon fantastisch. Iedereen had hier zo’n nood aan. De goesting was enorm groot: bij ons als organisatie, bij de bezoekers én bij de artiesten.

“Ik krijg er nog kippenvel van”, zegt organisator Marc Reijntjes. “Ik heb zelden de dj’s, dansers en acts zo alles zien geven on stage. Kijk naar de optredens van pakweg Boef, Lil’Kleine, dj F.R.A.N.K, Yves Deruyter of pakweg afsluiter 1984. Dat zijn vandaag al legendarische TDBT momenten. Iedereen uit zijn dak en daar doen we het voor hé. Volgend jaar terug op de vertrouwde datum rond de 21e juli? Als het kan zeker. Maar in deze tijden weet je maar nooit.”

Wij beste Marc zijn sowieso terug van de partij en klaar om opnieuw alle TDBT-records te breken.

Credits foo’s:MenStyle/AVP Graphics/Jona Graphy

You May Also Like

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Gezocht: 2 modellen om te gaan shooten in Spanje voor Vlaams lingeriemerk Shartelle

Who’s in? Al altijd gedroomd om model te staan in het buitenland? Lingerie “Shartelle” en ...

Thuisspelers “1984” zullen (bijna) uitverkocht The Day Before Tomorrow afsluiten

“Het laatste weekend van de zomer is van ons” De laatste 700 tickets voor ...