LEGO voor volwassenen… nu al een hit voor komend najaar

Me-time

Wat geef jij cadeau aan een vriend, vriendin of familielid tijdens de feestdagen? De meest voorkomende geschenken zijn steevast cadeaubonnen of kledij, maar die prijken bovenaan de lijst van foute kerstcadeaus. Wil je origineler uit de hoek komen en bovendien een cadeau geven waarmee je ook me-time aanbiedt? Dan is LEGO de oplossing! Uit het online onderzoek dat LEGO liet uitvoeren zien we dat Belgen meer nood hebben aan ontspanning voor zichzelf. Ook voor volwassenen is LEGO de ideale manier om te ontspannen. 4 op 10 wil graag een LEGO set cadeau krijgen waarvan 45% mannen en 38% vrouwen. Je scoort dus gegarandeerd met een LEGO set onder de kerstboom én op je eigen verlanglijstje.

Wil je de gastvrouw bedanken voor de uitnodiging? Geef een atypisch boeket cadeau met het LEGO® Bloemenboeket. Dankzij de verstelbare bloemblaadjes en stengels kan ze allerlei verschillende boeketten maken die geschikt zijn voor alle soorten vazen. Deze set uit de LEGO Botanische Collectie voor volwassenen bevat een aantal onderdelen die zijn gemaakt van plantaardige kunststof, die is vervaardigd uit duurzaam geteeld suikerriet.

Heb je een echte autofreak in de familie? Maak hem of haar blij met de LEGO® Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” als kerstcadeau. De auto bevat alle authentieke details, inclusief V8 motor, en doet de schoonheid van Ferrari alle eer aan. Zo rij je in stijl het nieuwe jaar binnen.

10,9,8,7,… Terwijl de familie aftelt naar het nieuwe jaar, maak jij je klaar voor de lancering van de LEGO®  NASA Space Shuttle Discovery. Vang dankzij de set van 2354 onderdelen een blik op de ruimte. Open het vrachtruim om de legendarische ruimtetelescoop Hubble op zijn ontdekkingsreis te sturen. Vergeet de ruimte en jouw andere bestemmingen niet aan te duiden op de LEGO® Art Wereldkaart. De ideale cadeaus voor elke reisliefhebber.

Nog meer inspiratie nodig? Je tovert een glimlach op het gezicht van elke Disney fan met de LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse, maakt elke interieur lover blij met een stijlvolle vintage typemachine, geeft sportfanaten een aandenken aan de Olympische Zomerspelen in Tokyo met de Tokyo set en doet sneakerheads een sprongetje maken als ze de LEGO® adidas Originals Superstar uit de verpakking halen.

Je ontdekt alle LEGO sets voor volwassenen op lego.com!

You May Also Like

Hier is de Maserati MC20

Eindelijk een opvolger voor de MC12!  Hoewel de eerste foto’s afgelopen week al werden ...

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...

MenStyle Real Estate: ‘Blijven Slapen’-villa (€2.875.000)

De villa voor een echte baas… Fans van het VTM2-programma ‘Blijven Slapen’ hebben zich ...