BVLGARI Man Terrae Essence gaat terug naar de oorsprong

Aarde

Vanaf september 2021 wordt de BVLGARI Man-collectie uitgebreid met een nieuw element: aarde. Man Terrae Essence is geïnspireerd op de vruchtbare Toscaanse bodem en symboliseert de levenskracht van de natuur. Met deze nieuwe parfum keert BVLGARI terug naar de oorsprong en moedigt aan om de rijkdom van de aarde onder onze voeten te ontdekken.

Het parfum, gecreëerd door meesterparfumeur Alberto Morillas, belichaamt de man in een houtachtige vetiver geur. De warmte van de sprankelende topnoten, citrus en kalamansi doet denken aan het zonnige Italiaanse landschap met citrusboomgaarden en goudkleurige uitzichten. De hartnoten, bestaande uit Javaanse en Haitïaanse vetiver wortel, iris en artemisia, geeft een essentie weer van een zonnig herfstbos met aardse, fluweelachtig, ruwe en zachte noten. Tenslotte onthullen de basisnoten een exclusief Styrax Accord, dat het parfum zijn unieke signatuur geeft.

Geïnspireerd op de onvoorspelbare schoonheid van traventijn marmer is de BVLGARI Man Terrae Essence flacon een eerbetoon aan de schoonheid van de aarde en de mens. De textuur roept de elegantie op van het beroemde marmer dat in veel van Rome haar architectuur terugkomt en verbindt de geur met de kern van BVLGARI. De invloed van het bekende Romeinse juwelenhuis krijgt vormt in lichtgevende details en bronzen logo en cap. Dewarme tinten van de flacon, amber en bruin weerspiegelen de warme nuances van de vruchtbare Toscaanse bodem, waarbij de zachtheid vorm krijgt in de sculpturale lijnen van de flacon.

Verkijgbaar vanaf nu in de betere parfumeriezaken.
Richtprijs:
60ml – €83
100ml – 111€

You May Also Like

MenStyle Fashion Tip: Eden Park Paris

Van sportief tot sportief chique  Of we rugby-fans zijn? Tgoh, we kunnen wel een ...

Tegen dit verjaardagscadeau zegt een man nooit nee

Tips voor onze vrouwelijke lezers… We hebben onze analytics even bekeken en zij het ...

BESNARD: KWALITATIEVE HEMDEN MET RESPECT VOOR OUDE AMBACHTEN

Een man zonder hemd, is als een café zonder bier. Jammer genoeg zijn er ...