Chopard lanceert kleurrijke Alpine Eagle Summit horloges

Stijlvol en iconisch

De iconische en stijlvolle Alpine Eagle collectie van het Zwitserse horloge- en juwelenhuis Chopard is uitgebreid met vier nieuwe, sprankelende modellen. De duurzame, luxe sporthorloges hebben een 41 mm kast en geïntegreerde band van 18 karaat ethisch verantwoord geel-, wit- of roségoud. De ronde lunette is bezet met 36 gekleurde en trapeze geslepen edelstenen. Met een rotsachtige textuur weerspiegelt de intrigerende en stralende wijzerplaat de iris van een arendsoog.

Chopard presenteert de elegante Alpine Eagle Summit modellen als vier exclusieve combinaties met een subtiel kleurverloop: geelgoud met roze en witte saffieren, witgoud met blauwe en paarse saffieren, witgoud met groene tsavorieten en witte saffieren en roségoud met oranje spessartien en witte saffieren. De strakke uurmarkeringen fonkelen dankzij de baguette geslepen diamanten. Het automatisch en chronometer gecertificeerd uurwerk, met een stop-seconden functie, kent een gangreserve van 60 uur en is volledig in Chopard Manufacture ontwikkeld en vervaardigd.

De Alpine Eagle is een moderne herinterpretatie van het stalen St. Moritz sporthorloge uit 1980. Voor het puur en assertief design liet Chopard zich inspireren door de natuurlijke schoonheid van de imposante Alpen en de superieure kracht van de majestueuze adelaar. Het onafhankelijke familiebedrijf, onder leiding van Karl-Friedrich en Caroline Scheufele, ondersteunt de Alpine Eagle Foundation bij de bescherming van de biodiversiteit en het behoud van de arend in de Alpen.

You May Also Like

Met deze Louis-V ping pong-set ben jij het mannetje

Louis Vuitton, enkel voor voetballers? Wie dacht dat enkel voetballers of leden van de ...

MenStyle Real Estate: (€27.100.000) Villa Dubai (video)

De duurst verkochte villa afgelopen jaar 27.100.000 euro, inclusief een Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce ...

MenStyle Tip: Word fitter dankzij TRX

Maak je body summer proof Hoewel het nog volop wintert, komt de lente en de ...