Vlaamse Pareltjes XL: Evy Donkers

Vlaanderen boven…

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag zetten we de knappe Evy Donkers in de kijker. We kwamen haar op het spoor nadat zij ons tagde op Instagram. En omdat het leven aan de durvers is, proberen mee gaat en deze mama van twee ook gewoon ongelooflijk knap is, zetten we ze vandaag als ons veertigste (vandaar die XL) Vlaams Pareltje graag in de kijker.

Oh ja…voor zich twee lange rijen zich aandienen, bespaar u de moeite! Ze is getrouwd en dus ‘vant straat’. Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected].

Foto’s: INSTAGRAM 

Cover: Instagram/Iconic pictures Belgium

 

 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXIII: Laury Genin

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XXVIII: Stephanie Geldhof

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes LXXVIII (78): Pauline Noyen

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...