Vlaamse Pareltjes LXX (70): Do Steegmans

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.


Vandaag is het de beurt aan de ravissante Do Steegmans, een knappe Limburgse dertiger die op haar Instagram niets aan de verbeelding overlaat. Zo verbleekte zelfs een prachtige oude Mustang in het niet tijdens een fotoshoot. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ze haar aantal volgers, een dikke 5.000, de komende dagen, weken, maanden,… exponentieel zal laten exploderen.


Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

 

 

Cover: Woody Matt

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXXVI: Amber Milo

Een oude rubriek terug opgevist… Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie ...

In de spiegel kijken met zorgzame verpleegster Virginie

Het zijn barre tijden voor de zorgsector. De zorg staat tijdens deze coronaperiode dan ...

Vlaamse Pareltjes L (50): Camille Schuermans

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...