Vlaamse Pareltjes LXX (70): Do Steegmans

Vlaanderen boven

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.


Vandaag is het de beurt aan de ravissante Do Steegmans, een knappe Limburgse dertiger die op haar Instagram niets aan de verbeelding overlaat. Zo verbleekte zelfs een prachtige oude Mustang in het niet tijdens een fotoshoot. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ze haar aantal volgers, een dikke 5.000, de komende dagen, weken, maanden,… exponentieel zal laten exploderen.


Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected]

 

 

Cover: Woody Matt

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXVIII: Stephanie Geldhof

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Sarah van der Meiren, het lief van Axel Daeselaeire, is ons niet onbekend…

Toegegeven…wij wisten het al een tijdje… Maar omdat wij geen primeur-jagers zijn waar andere ...

Knappe vrijbuiter Marisa Papen haalt herinneringen op aan Portugal

En wij zijn blij dat we ze mee mogen beleven… Als er één model ...