Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig? 

Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen zodat jouw moeder, vader, broer, zus, vrouw, lief, bijslaap,… je het juiste kerstcadeautje voorschotelen zonder neergebliksemd te worden? Wel, we helpen je graag!

Armband van Caviar Collection

Niet duur, wel stijlvol! Caviar Collection is een lifestyle brand met een sterke combinatie van mode, uitstraling en sprekende ontwerpen. Ze zijn gestart met een uitgebreide, 18 karaat verguld goud, unisex armbanden lijn in diverse kleuren en materialen. Alle armbanden zijn verstelbaar op maat en passen dus om iedere pols. Daarnaast zijn ze heel gemakkelijk om en af te doen. De naam van het bedrijf is ontstaan uit de overeenkomst tussen hun producten en kaviaar. Beiden zijn puur, rond en van onberispelijke kwaliteit.

Kopen doe je HIER!

iPhone-hoesje van Felix Amsterdam

Felix Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe accessoires in exotisch leder, speciaal ontwikkeld voor alle modellen iPhone. Felix’ ontwerpen zijn gemaakt van 100% echt en gecertificeerd roggen-, krokodillen-, python- of struisvogelleer in diverse kleuren en de binnenkant is volledig gevoerd van geitenleer in bijpassende kleur. Felix’ team kiest alleen voor duurzaam geproduceerd leder van de beste kwaliteit.

En meer nog! Wanneer u in het bezit bent van een Felix case heeft u toegang tot zijn exclusieve lifestyle service. ‘World of X’ is een complete en toegewijde lifestyle-managementservice die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Wat u ook wilt, niets is onmogelijk. Als lid van X kunt u op elk moment van de dag contact opnemen met uw persoonlijke assistent.

Kopen doe je HIER en met de kortingscode whatmatters20 krijg je 20% korting!

Ps: je kan dit artikel ook stiekem of per ongeluk doorsturen naar je lief!

 

You May Also Like

Een zomers klokje, de Bell&Ross BR 05 GMT SKY BLUE

Blauw, blauw, blauw… Neen, het is niet aan de betreurde Thé Lau en het ...

Deze hightech Richard Mille is van u voor $310.000

De meest gecompliceerde Richard Mille ooit… Niet alleen is Zwitserland het Walhalla voor de ...

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...