Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig? 

Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen zodat jouw moeder, vader, broer, zus, vrouw, lief, bijslaap,… je het juiste kerstcadeautje voorschotelen zonder neergebliksemd te worden? Wel, we helpen je graag!

Armband van Caviar Collection

Niet duur, wel stijlvol! Caviar Collection is een lifestyle brand met een sterke combinatie van mode, uitstraling en sprekende ontwerpen. Ze zijn gestart met een uitgebreide, 18 karaat verguld goud, unisex armbanden lijn in diverse kleuren en materialen. Alle armbanden zijn verstelbaar op maat en passen dus om iedere pols. Daarnaast zijn ze heel gemakkelijk om en af te doen. De naam van het bedrijf is ontstaan uit de overeenkomst tussen hun producten en kaviaar. Beiden zijn puur, rond en van onberispelijke kwaliteit.

Kopen doe je HIER!

iPhone-hoesje van Felix Amsterdam

Felix Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe accessoires in exotisch leder, speciaal ontwikkeld voor alle modellen iPhone. Felix’ ontwerpen zijn gemaakt van 100% echt en gecertificeerd roggen-, krokodillen-, python- of struisvogelleer in diverse kleuren en de binnenkant is volledig gevoerd van geitenleer in bijpassende kleur. Felix’ team kiest alleen voor duurzaam geproduceerd leder van de beste kwaliteit.

En meer nog! Wanneer u in het bezit bent van een Felix case heeft u toegang tot zijn exclusieve lifestyle service. ‘World of X’ is een complete en toegewijde lifestyle-managementservice die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Wat u ook wilt, niets is onmogelijk. Als lid van X kunt u op elk moment van de dag contact opnemen met uw persoonlijke assistent.

Kopen doe je HIER en met de kortingscode whatmatters20 krijg je 20% korting!

Ps: je kan dit artikel ook stiekem of per ongeluk doorsturen naar je lief!

 

You May Also Like

Liefde tijdens Coronacrisis niet altijd rozengeur en maneschijn? Probeer dit!

Een verontrustende vaststelling… Als we Fednot, de federatie van notariskantoren, mogen geloven neemt het ...

Nieuwe Mercedes S-klasse is een technologisch hoogstandje

Alsof de ingenieurs van NASA zich ermee gemoeid hebben… Het is zover! De nieuwe Mercedes ...

Lezers MenStyle bepalen mee welke richting realityreeks Boss 9 uitgaat

Hoe? Dat lees je zo!  De BOSS 9-campagne gaat al zijn tweede maand in ...