The Rock lanceert eigen ‘eerlijke’ tequila

Nu nog zout en schijfjes citroen…

Tequila… de keren wij erin zijn gevlogen kunnen wij niet meer herinneren. Niet dat het lang geleden is, wel dat dit goddelijke drankje ons serieuze motten van de hamer heeft gegeven en we totaal niet meer weten hoe die avondjes zijn verlopen. Bij deze nogmaals onze excuses voor wie ons op dat moment het pad kruiste.

Waar we ook geen mot van willen hebben is Dwayne ‘The Rock’ Johnson. De Amerikaanse acteur en spierbundel gaat zich verdiepen in het Mexicaanse drankje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Geen nieuw verhaal daar de plannen van de stevige man al langer bekend waren. Doch is het momentum nu om het effectief allemaal in gang te zetten. Of wij deze drank ook tot in de Lage Landen zullen krijgen is nog koffiedik kijken al kunnen we nu al met zekerheid zeggen dat de mannen van Miraeus er als de Belgische experten ter zake, wel eentje op de kop zullen tikken. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

Beroemdheden en (sterke) drank, het gaat soms ‘glas in hand’. Jay Z bijvoorbeeld heeft aandelen in de betere champagnehuizen, (ex-)voetballers Andrea Pirlo en Wesley Sneijder doen in wijn,… en ga zo maar door.

Maar ‘The Rock’ gaat verder. Hij wil een ‘eerlijke’ tequila maken die aan de aarde toebehoort en vandaar ook de naam ‘Teremana’ heeft meegekregen. Zo willen de stokers de drank zo puur mogelijk houden en dit ook zo groen mogelijk produceren. Of het dan ook nog groen is deze fles over de hele wereld te distribueren valt nog af te wachten. Wel te verwachten is de waarschijnlijk stevige prijs voor dit ‘eerlijke’ product.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

En omdat woorden soms een pak minder zeggen dan beelden, geeft ‘The Rock’ hier zelf wat uitleg en een kleine rondleiding in onderstaande video. Het hoeft niet altijd de spierbundel als ‘Baywatch’ strandwacht in Santa Monica of Malibu te zijn, wel?

You May Also Like

YouTuber MrBeast organiseert ‘Squid Game’ in real life

Met slechts één verschil… Moeten we ‘Squid Game’ nog voorstellen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Fans van zowat ...

KEREL bier steekt oceaan over

Het viert vijfde verjaardag met exclusief verjaardagsbier, biercocktails en zomerbar KEREL®, het eigenzinnige bier ...

MenStyle Road Test: BMW i7 xDrive60

Rijden of gereden worden? Een vraag waarvan we na een week testen in de ...