BelRoy’s, uw cocktailservice aan huis in warme corona-dagen

#cocktailsnippeninuwkot

“Deze namiddag is het opnieuw in de meeste streken droog, zonnig en warm. In de loop van de dag ontwikkelen er zich echter vooral ten zuiden van Samber en Maas stapelwolken. De maxima liggen tussen 18 graden aan zee alsook in de Hoge Venen en 22 of 23 tot lokaal 24 graden in het centrum. De wind is zwak en veranderlijk. Aan de kust steekt er na de middag een matige zeebries op uit noordnoordoost”. Bedankt Sabine, dat wil maar één ding zeggen, terrasjesweer!

Laat dat nu net in corona-tijden een probleem zijn. We mogen niet uit ons kot. En omdat wij volslagen leken zijn in het bereiden van de juiste cocktails (een gin-tonic gaat nog net), bestellen wij liever de cocktails aan huis. Wat dacht je van de cocktails van BelRoy’s?

Ervaring zat

Ten gevolge van de uitbraak van het corana virus zagen zij zichzelf genoopt hun cocktailbars (aan het MAS in Antwerpen en op het Zuid) te sluiten. Omdat ze niet bij de pakken willen blijven zitten en hun klanten op hun wenken willen blijven bedienen leveren ze nu ook hun cocktails aan huis.

Door hun unieke ervaring als bartenders & distillers zijn ze als geen ander in staat om kwalitatieve cocktails bij U aan huis te leveren. Als bartenders weten ze wat lekker is en als distillers weten ze hoe ze het kunnen verpakken zonder hun hoge eisen inzake kwaliteit te verloochenen. Wist je bijvoorbeeld dat ze nu reeds sommige cocktails op voorhand laten rijpen omdat ze er smaakvoller en zachter door worden? Net zoals in hun bars willen ze ook hier een kwaliteit leveren tegen een faire prijs.

Houdbaarheid

Behoudens wanneer het uitdrukkelijk vermeld is bij de specifieke cocktail gelden volgende richtlijnen met betrekking tot houdbaarheid. Cocktails en Mocktails worden geleverd met het oog op onmiddellijke consumptie (3 à 4 dagen). Bottle aged Cocktails hebben een houdbaarheid van minstens 6 weken.

De cocktails worden door BelRoys’s dagelijks gemaakt en vacuüm verpakt in een plastiek etui. Bij iedere cocktail vind je terug hoeveel ze verzenden met welke ingrediënten. Daarnaast vind je per cocktail ook tips om thuis te garneren. De minimale bestelling bedraagt 20 € + 4,95€ verzending en bestellingen van méér dan 50 € worden gratis per express verstuurd.

Referenties

Oh ja, nog enkele referenties nodig? Wat dacht je van sterrenchefs als Viki Geunes (’t Zilte**) “Eindelijk een gin die echt vernieuwend is” of Benjamin De Buck (Maître-sommelier Vrijmoed Gent**) “Met de Belroy’s Negroni garandeer ik onze gasten topkwaliteit in een glas“?

Waar wacht je nog op? Bestellen maar én Santé!

 

You May Also Like

Voor u getest: Silverspoon catering aan huis

‘Creations at home’ voor culinair najaar en dolle eindejaarsfeesten in veilige bubbels Of we ...

The Day Before Tomorrow breidt fors uit voor 10de verjaardag

En viert met headliners Ronnie Flex, Average Rob ft Omdat Het Kan Soundsystem en ...