The Culinary Shop: Jouw culinaire take out hotspot in Knokke

De Antwerpse premium & online food shop “The Culinary Shop” opent op woensdag 12 mei de deuren  van hun allereerste take out & delivery pop-up store!

The Culinary Shop in Knokke is een uitgelezen plek voor zowel de lokale bevolking als de weekend- en vakantiegangers die op culinair vlak verwend willen worden en niet (altijd) zelf in de kookpotten willen roeren. In de pop-up store van The Culinary Shop kunnen ze hun gading vinden met een mooi aanbod van héérlijk bereide maaltijden… van verfijnde salades, ‘fine dining’ gerechten tot hemelse apero dishes.

 

Dankzij het fraaie, handige en duurzame verpakkingsmateriaal kan je bovendien geheel in stijl én gezellig op het strand of bij je thuis met vrienden en/of familie lunchen, aperitieven of avondeten. Een ideaal concept voor zowel jong als oud voor gezonde, lekkere en handige maaltijden.

Daarnaast kan je ook heerlijke ‘cocktails on tap’ bij The Culinary Shop verkrijgen, alsook diverse cold pressed sappen, biersoorten, wijnen en champagnes. Kortom, The Culinary Shop pop-up store biedt een culinaire totaalbeleving: ‘fine dining’ met je dierbaren in de setting die je wenst, in een perfecte ambiance!

 

Wie daarnaast graag een royaal gastronomisch diner met een 5-gangenmenu en een unieke restaurantbeleving wenst, kan op de online webshop uit een zeer uitgebreid menu kiezen én een super-de-luxe bereide maaltijd box bestellen inclusief porseleinen design borden. De levering hiervan is mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel mits twee dagen op voorhand je bestelling door te geven. De (iets kleinere) menukaart van de pop-up store in Knokke vind je via de website, of via de gekende platformen zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway.

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Deze slaapzak is er eentje voor echte pietzakken

Neem pietzakken gerust letterlijk   Hoewel het woord ‘pietzak’ officieel niet opgenomen is in ...

2240 Social Club brouwt nu ook artisanale spirits ‘on demand’

Op maat van bedrijven, resto’s tot festivals… Het Antwerpse bedrijf 2240 Social Club met ...

Bentley Mulliner Bacalar…zo gaan er geen 12 in een dozijn

Of net wel… Het is en blijft iets uitzonderlijks, de Bentley Mulliner Bacalar. Deze ...